DOLAR 32,5210
EURO 34,7522
ALTIN 2.492,33
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 19°C

Yeni Macbook Pro için güncelleme yayınlandı!

25.07.2018
A+
A-

Apple tarafından yapılan açıklamada, cihazın soğutma sisteminde herhangi bir sorun olmadığı, ısınma sorununun yazılımsal bir problemden kaynaklandığı belirtildi. Bu kapsamda şirket yayınladığı güncelleme ile ısı yönetimini etkileyen ve yük altında saat hızlarını düşüren bu sorunu ortadan kaldırdığını açıkladı.

Ayrıca, macOS High Sierra 10.13.6 için ek güncellemeyle çözülen bu ısınma sorununun, Core i9 işlemcili Macbook Pro ile sınırlı olmadığını bilmenizi isteriz. 13 inçlik modellerinde bu sorundan etkilendiği ve bu nedenle yeni Macbook Pro’ya sahip olan herkesin bu güncellemeyi yüklemesi gerektiği belirtiliyor.

Yapılan testlerde sorunun çözüldüğü kolayca görülüyor. Üstte yer alan grafikte sol taraftaki değerler kutudan çıktıktan sonra test edilen, sağ taraftaki grafikler ise güncelleme sonrasında test edilen Core i9 işlemcili Macbook Pro’ya ait.

2018 MacBook Pro modelleri duyuruldu!

Apple tarafından yeni MacBook Pro dizüstü bilgisayar modellerinin duyurusu gerçekleştirilmiş durumda. Peki, 13 inç ve 15 inç seçeneklerine sahip 2018 MacBook Pro özellikleri ve fiyatı ne?

Bunun yanı sıra, üst kısımda yer alan linke tıklayarak bugüne kadarki en gelişmiş Mac dizüstü bilgisayarlar olan, 2018 Macbook Pro’nun detaylarına ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.