DOLAR 32,4151
EURO 34,8070
ALTIN 2.419,64
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Yeni Listelenen Altcoin Projeleri ve Önemli Etkinlikler

Kripto para dünyasında son zamanlarda listelenen yükselen altcoin projelerini ve sektördeki önemli etkinlikleri keşfedin. Yatırım fırsatlarını kaçırmayın, yeni trendleri takip edin!

18.04.2024
A+
A-

Yeni Listelenen Altcoin Projeleri

Yeni Listelenen Altcoin Projeleri

Bugün birçok altcoin projesi çeşitli borsalarda ilk kez işlem görmeye başladı. MEXC Global, Smilek (SMILEK), NeuroWebAI (NEURO), Popcat (POPCAT), OORT (OORT), Guufy (GUUFY) ve AIT Protocol’ü (AIT) USDT işlem çiftleriyle listeliyor. Bitget, TEH EPIK DUCK (EPIK), RARI (RARI) ve AIT Protocol’ü (AIT) USDT çiftleriyle listeliyor. Indodax, IDR çiftleriyle CyberConnect (CyberConnectHQ), Ether.fi (ETHERFI) ve Slerf’i (SLERF) listeliyor. Son olarak BitMart, Brainers’ı (BRAINERS) USDT çiftiyle listeliyor.

Önemli Etkinlikler ve Ortaklıklar

  • Concordium (CCD), “Digital Twin X Space” başlıklı dijital bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor.
  • Pocket Network (POKT), Celestia ile yeni bir rollchain oluşturmak için Rollchains ile ortaklık kurduğunu duyurdu.
  • Optimism (OP), Worldcoin ile World Chain hakkındaki Twitter Spaces tartışmasına katılıyor.
  • VeChain (VET), yeni dApp lansmanını ve ekip güncellemelerini tartışmak için bir AMA düzenliyor.
  • Solidus Ai Tech (AITECH), topluluk yakma etkinliğini genişletiyor.

Topluluk Güncellemeleri ve Oylamalar

Topluluk Güncellemeleri ve Oylamalar

  • MultiversX (EGLD), Staking Aşaması 4 teklifi üzerinde oylama yapıyor.
  • Balancer, Gnosis, Lyra Finance, Manta Network ve Dymension’dan gelen teklifler de dahil olmak üzere devam eden birçok yönetim oylaması bugün sonuçlanıyor.
  • Küresel Web3 endüstrisi TOKEN2049 Dubai’de bir araya gelerek girişimcileri, yatırımcıları, geliştiricileri ve sektör liderlerini bir araya getiriyor.

Gelişmeleri takip etmek için bizi Twitter, Facebook ve Instagram üzerinden takip edebilirsiniz. Telegram ve YouTube kanalımıza da katılabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.