DOLAR 32,2500
EURO 34,6880
ALTIN 2.401,19
BIST 10.242,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Yeni iPhone’ların Türkiye fiyatı ortaya çıktı!

09.09.2018
A+
A-

Bu kapsamda 6.1 inç LCD ekranı ile uygun fiyatlı iPhone olarak tanımlanan iPhone 9 modelinin Türkiye fiyatının, KDV ve diğer vergiler hariç 8.474,58 TL olacağı görülüyor. Vergiler dahil edildiğinde ise fiyat 10 Bin TL‘ye yükseliyor.

iPhone XS ve iPhone XS Plus Türkiye fiyatı ortaya çıktı!

Diğer iki modelde ise durum çok daha kötü. Zira, iPhone X’in yerini alması beklenilen iPhone XS modelinin KDV ve diğer vergiler hariç 10.169,5 TL olduğu görülüyor. Vergiler dahil edildiğinde ise iPhone Xs’in fiyatı 12 bin TL’ye ulaşıyor.

6.5 inç büyüklüğünde OLED ekrana sahip olması beklenilen iPhone XS Plus ise gerçekten dudak uçuklatıyor. Zira, vergiler hariç 12.711 TL fiyat etiketine sahip olduğu belirtilen akıllı telefonun, vergiler dahil satış fiyatı 15 Bin TL olacak.

Bu fiyatların doğruluğu konusunda yorum yapmak pek mümkün değil. Bu nedenle gerçek fiyatların daha farklı olabileceğini veya cihaza erken ulaşmak isteyenler için ön sipariş fiyatları olabileceğini göz önünde bulundurmalısınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.