DOLAR 32,2868
EURO 34,7566
ALTIN 2.385,17
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Yeni iPhone’lar rengarenk olacak!

06.07.2018
A+
A-

İlk başlarda her yıl bir yeni model duyuran Apple iPhone 6 ile birlikte yılda iki yeni model duyurmaya başlamıştı. Görünen o ki 2018 yılında bu sayı üçe çıkacak. Üç yeni model tanıtması beklenilen Apple’ın yeni renk seçeneklerini de kullanıcılara sunacağı iddia ediliyor.

Ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo’nun iddialarına göre yeni iPhone modelleri iki farklı yeni renk seçeneğine daha kavuşacak.

9to5Mac’in haberine göre 6.5 inç büyüklüğünde OLED ekrana sahip iPhone X modelinin siyah, beyaz ve yenilenen bir altın rengiyle satışa çıkması bekleniyor. Diğer taraftan 6.1 inç LCD ekrana sahip iPhone modelinin ise gri, beyaz, kırmızı, mavi ve turuncu renk seçeneklerine sahip olacağı söyleniyor.

Söz konusu gri ve beyaz renklerin halihazırda kullanımda olan uzay grisi ve gümüş renkleri olma ihtimali oldukça yüksek. Ancak mavi ve turuncu renklerini şu anda kadar iPhone 5c modeli hariç hiçbir iPhone modelinde görmemiştik. Kırmızı rengi ise şu ana kadar Product (RED) kapsamında sonradan satışa sunulmuştu.

700 dolar ile 1200 dolar arasında bir fiyatlandırma ile geleceği tahmin edilen modeller hakkındaki en doğru bilgileri öğrenmek içinse Eylül ayını beklemek zorundayız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.