DOLAR 32,4398
EURO 34,7333
ALTIN 2.440,94
BIST 9.926,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Yeni iPhone modellerinin Türkiye fiyatı belli oldu!

15.09.2018
A+
A-

Hatırlayacağınız üzere iPhone XS ve XS Max modellerini ön siparişe sunan Apple kullanıcıların büyük ilgi ile karşılanmıştı. Bugün ise yaşanan gelişme ile birlikte iPhone XS Max ve iPhone XR modellerini listelemeye başlayan site ile birlikte yeni modellerin Türkiye fiyatı da belli oldu.

iPhone XS Max ön inceleme (Video)

iPhone Xs Max ön inceleme videosu ile karşınızdayız. Apple’ın büyük ekranlı yeni iPhone modeli Xs Max’ı bu videoda değerlendiriyor ve donanım özelliklerine bakış atıyoruz.

iPhone XS ön inceleme! (Video)

iPhone XS ön inceleme videosu ile karşınızdayız. Apple’ın yeni nesil akıllı telefonları tanıtıldı. iPhone XS ön inceleme videosuyla beraber, cihazın özelliklerine yakından bakıyoruz.

iPhone XR ön inceleme (VİDEO)

iPhone XR ön inceleme videosu ile karşınızdayız. Renk seçenekleri ile dikkat çeken en uygun fiyatlı yeni iPhone modelini sizler için değerlendirdik.

Listelenen XS Max ve XR modellerinin Türkiye fiyatlarına bakacak olursak, bizleri oldukça dudak uçuklatan fiyatlar karşılıyor. Ön siparişe sunulan iPhone XS Max, 11.999 TL‘den başlayan fiyat etiketiyle alıcısını bekliyor.  XS Max‘in 256 GB’lık versiyonu 13.999 TL’den satışa sunuldu. Apple’ın piyasaya sunduğu en pahalı model ise XS Max’in 512 GB’lık  versiyonu oldu. Bu model ise 15.999 TL olarak listelenmiş durumda.

iPhone XS Max ve iPhone XR Türkiye fiyatı

Diğer ön siparişe sunulan model ise iPhone XR oldu. XR‘ın 64 GB’lık versiyonu 9.499 TL‘den satışa sunuldu. Cihazın 256 GB‘lık versiyonu 10.999 TL‘den satışa sunulurken, XR’ın 512 GB‘lık versiyonu ise 11. 299 TL’den ön siparişe sunulduğunu görmekteyiz.

Not: Fakat bu ürünlerin spot olduğunu da altını çizmekte fayda var. Yani bu ürünler pasaport kaydını ve BTK vergisini ürünü alan kullanıcıların ödemesi gerektiğini de belirtmekte fayda var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.