DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Yeni Instagram özelliği ülkemizde deneme ediliyor! Instagram yeni özelliğini ülkemizde de test etmeye başladı. İşte yeni Instagram iki katlı Hikayeler …

21.06.2020
A+
A-

Andırmak icabında bir zaman önce Instagram’ın çoğalan Hikayeler paylaşımları için etkileşimi artırma çalışmaları ortaya çıkmıştı. En üstteki bölümdeki tek sıra halindeki Stories alanı, iki katlı bir ışık halkası getirilmeye çalışılıyordu. Bir zaman önce farklı alanlara yönlendirilmiş kullanıcılar ile birlikte bu nitelik test edilmeye başlamıştı. Hemen de ülkemizdeki bazı kullanıcıların Hikayeler bölümü, iki katlı tasarıma geçmiş durumda.

Şu an için ülkemizdeki bütün kullanıcılarda, yeni özellik faal olarak kullanılmıyor. Deneme süreçleri devam ederken, anlaşıldığı kadarı ile bu yeniliğin testlerinde sona geliniyor. Şu lahza için ne zaman tüm kullanıcılara açılacağı konusunda bir bilgili bulunmazken, çok uzun bir süre olmadığını da belirtmekte üstünlük var. Test sürecinde Android ve iOS tarafındaki Instagram uygulaması farklılığı konusunda da hemen şimdi bir veri bulunmuyor.

Instagram kullanıcıları para kazanabilecek

Instagram kullanıcıları için yeni bir kazanç kaynağı dönemi başlıyor. Bundan Böyle YouTube gibi Instagram’da da para kazanılabilecek. İşte teferruat!

Gelen kullanıcı geri dönüşlerine tarafından de dağıtılmış değişikler yapılması gündemde olabilir. İlerleyen günlerde bu konu hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor olacaktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.