DOLAR 32,2447
EURO 34,7833
ALTIN 2.466,05
BIST 10.361,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 21°C
Paz 17°C
Pts 19°C
Sal 21°C

Yeni Instagram özelliği adım adım geliyor! artışma yaratan Instagram beğeni gizleme özelliği için yeni bir duyuru yapıldı. Facebook’un kanatları…

11.11.2019
A+
A-

Instagram beğeni gizleme özelliği için Instagram CEO’su Adam Mosseri yaptığı açıklamada bu haftadan itibaren özelliğin ABD’de test edilmeye başlandığı ancak ilk aşamada tüm kullanıcıların bundan etkilenmeyeceğini belirtti. Test grubunun parçası olan kişiler bundan sonra beğeni sayısını göremeyecek. Bu arada özelliğin daha önce de Brezilya, Kanada ve Japonya dahil 7 ülkede test edildiğini belirtelim.

Şirket, henüz 7 ülkedeki testlerin sonuçlarını yayınlamadı ancak hedef insanların platformdaki etkileşim şekillerinin nasıl değişeceğini ya da bu özellikten nasıl etkileneceğini test etmek. Aynı zamanda beğeni baskısını ortadan kaldırmak.

Özelliğin menzili günden güne genişliyor. Beğeni gizlemeyi şimdilik test eden Instagram, yakın zamanda bu özelliği aralarında ülkemizin de olduğu çok daha fazla ülkeye doğru genişletebilir.

Testlerden yeterli verileri toplayan şirket, ilk sonuçları ve bu sonuçlarla ilgili değerlendirmesini de açıklayacak. Şimdilik bu özellikle ilgili yapılacak resmi açıklamayı beklemekten başka çare yok.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.