DOLAR 32,5567
EURO 34,9001
ALTIN 2.432,83
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

Yeni Deadpool filmi bekleyenlere müjdeli haber!

01.10.2018
A+
A-

Bugün 20th Century Fox tarafından yapılan açıklama ile birlikte sinemaseverlere müjdeli haber sonunda verildi. Filmin yapımcısı, yeni Deadpool filminin Aralık ayında seyirciler ile bulacağını belirtti.

Yaşanılan bu gelişmenin hemen  ardından ise efsanevi Deadpool karakterini canlandıran Ryan Reynolds ise yeni Deadpool filmine ait bir görselde paylaştı.

İlk filmle birlikte Deadpool karakteri ile seyircilerin büyük bir beğenisi kazanmış olan Ryan Reynolds, iki Deadpool filminde de yer almayan bir sahnenin fotoğrafını paylaşarak, böylece yeni film ile ilgili ilk ipucunu sinemaseverler ile paylaşmış oldu.

Thoughts? ⚔️ pic.twitter.com/fFe93tDI7e

— Ryan Reynolds (@VancityReynolds) September 28, 2018

Deadpool’un yapımcısı olan 20th Century Fox yapmış olduğu açıklama da ayrıca  yeni filmi ile birlikte yeniden gişe rekorları kıracağını da ifade etti. 21 Aralık 2018′de çıkacak olan yeni Deadpool filmi hakkında başka hiç bir detay paylaşmayan yapımcı, filmin hayranlarını meraklı bir bekleyişin içine sokmuş durumda.

İlerleyen günlerde yeni film hakkında daha detaylı bilgilerin gün yüzüne çıkması bekleniyor. Görünen o ki, yeni film ile birlikte yine hem aksiyona hem de gülmeye doyacağız.

Deadpool 2 nasıldı?

Hatırlayacağınız üzere Marvel dünyasının çılgın kahramanı Deadpool‘un yeni filmi olan Deadpool 2ülkemizde de dahil olmak üzere vizyona 18 Mayıs 2018‘de girmişti.

lk filmi ile tüm dünyada kendisine yeni bir hayran topluluğu oluşturmayı başaran Deadpool, ikinci filmi ile dün itibariyle vizyona girdi. Marvel evreninin anti-kahramanı olarak gösterilen Deadpool‘u ilk filmdeki gibi yine Ryan Reynolds canlandırıyor.

Bu filmde Deadpool’un karşısına Cable rolüyle Avengers: Infinity War filminden Thanos karakteri ile tanınan Josh Brolin çıkıyor.

İlk filmiyle dünya çapında 775 milyon dolarlık bir gişe hasılatı elde eden Deadpool, bu filminde de Cable’ın peşine düştüğü bir çocuğun ölmesine engel olmak için kıyasıya bir mücadele içine giriyor.

Bu aralar izleyecek film arayışındaysanız, aksiyonu bol, komedisi çok Deadpool 2’yi izlemenizi öneririz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.