DOLAR 32,2073
EURO 35,0615
ALTIN 2.469,59
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Yeni cins iPad’lerin çıkış tarihleri sızdırıldı! Ilgiyle beklenen yeni cins iPad modellerinin çıkış tarihleri sızdırıldı. Güvenilir Apple analistinin…

30.06.2020
A+
A-

iPhone 12 hakkında yaptığı sızıntılarla epeyce gündeme gelen tahlilci Ming-Chi Kuo bu defa iPad cihazlar için konuştu. Kuo’nun söylediğine kadar 8.5 inç ekran boyutundaki bir iPad Küçük 2021 yılının başlarında karşımıza çıkabilir. Bu modelin satılacağı tarih hakkında belli bir söylem bulunmuyor, 8.5 inç ekran boyutuyla gelecek olan model daha büyük ekrana sahip opsiyonlara sahip olabilir.

Kuo’ya göre Apple önümüzdeki aylarda iki bambaşka yeni nesil iPad duyuracak. Bunların satışa çıkması iPhone 12 ile beraber Aralık ayını bulabilir. 10.8 inç büyüklüğünde bir cihazın geleceğini biliyoruz ama hangi seriye ait olacağını kestiremiyoruz. Piyasaya sürülen iPad’lerin 10.2 inç ve 10.5 inç olan modelleri bulunuyor. İki modelden de bambaşka olan cihazın hangi seriye ait olduğu şuan için kesin yok.

Hatırlarsanız Ming-Chi Kuo iPhone 12 kutusunda kulaklık ve sıkıntı cihazı bulunmayacağını söylemişti. Bu iddia diğer analistler kadar da desteklendi. Bu durumu yeni nesil iPad cihazlarda da görebiliriz. Fiyat/performans olarak öne geçmek isteyen Apple bu politikayı önümüzdeki günlerde bize dayatabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.