DOLAR 32,4752
EURO 34,7669
ALTIN 2.442,51
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Yeni BMW i4, 2021 yılında bomba gibi geliyor!

08.10.2018
A+
A-

Otomobil piyasasına kazandırdığı birçok başarılı elektrikli aracı bulunan BMW firması uzunca bir süredir yeni modeli olan i4 üzerinde çalışmalarına devam ediyordu. Son gelen haberlere göre ise araç hakkında pek çok detay ortaya çıktı. Yeni i4 modelinin tasarımında, geçen yıl tanıtılan Vision Dynamics konseptinden esintiler göze çarpıyor. Aracın formatına göre yeni i4, BMW 4 Series Gran Coupe’nin elektrikli bir kuzeni olacak gibi görünüyor. Yeni i4 hakkında en dikkat çeken detay ise şüphesiz aracın menzili. Yeni Bmw i4 ile tek bir şarjla 700 km yol katedebiliyorsunuz. Bu mesafe rakiplerinin menzilleriyle karşılaştırıldığında oldukça yüksek bir değer olarak nitelendirilebilir.

Bmw’nin açıklamalarına göre yeni i4 modeli, yolda giden diğer her şeyden oldukça farklı bir tasarıma sahip. Bu da aracın fazlasıyla dikkat çekici olduğu anlamına geliyor. Yeni Bmw i4, hafif gövde yapısıyla, piyasada ki pek çok araca göre ise çok daha dinamik bir yapıda.

Yeni BMW X5 boyutlarıyla sınıf atladı

Yeni i4, BMW iX3’ÜN 2020‘de piyasaya sürülmesinin ardından, 2021 yılında tanıtılacak. Ayrıca BMW firması, 2025 yılına kadar tam 12 elektrikli yeni model üretmeyi planlıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.