DOLAR 32,2828
EURO 34,6228
ALTIN 2.409,35
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Yeni başlayandan profesyonele: EaseUS Video Editor EaseUS bu kez karşımıza bir video düzenleme programı ile çıktı. Video düzenleme programı EaseUS Video…

15.04.2020
A+
A-

Kolay kullanımı ile yeni başlayanların kısa sürede adapte olabileceği video düzenleme programı, ayrıca profesyonellerin de işini kolaylaştırıyor. Program ile eğitim videolarından tanıtım filmlerine ve pazarlama videolarına kadar birçok farklı türde videoyu kısa sürede oluşturabilirsiniz. Ayrıca renk ve filtreler katabileceğiniz videolarınızda geçişleri de görsel efektlerle zenginleştirebilirsiniz.

PC için EaseUS Video Editor, tüm önemli video formatlarını destekliyor. Bu da çekilen tüm görüntülerin sorunsuz bir şekilde içe aktarılmasını sağlıyor. Programın bir diğer kozu ise düzenlenen videonun akıllı telefonlara uygun formata da aktarılabilmesi. Böylece hikayelerde paylaşılabilecek videolar doğrudan hazırlanabiliyor.

Kolay kullanılabilir bir arayüz ile gelen EaseUS’un video düzenleme programı 50’den fazla görsel ve geçiş efekti sunuyor. Bu da videolara profesyonel bir dokunuş eklemeyi kolaylaştırıyor.

Program, kırpma, kesme, bölme, birleştirme, döndürme gibi standart bir video programının yapması gereken her şeyi yapıyor. Ayrıca videoyu hızlandırmak ve yavaşlatmak da tek tuşla mümkün hale geliyor.

Programı daha yakından tanımak için aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Programın deneme sürümü ile profesyonel sürümü bulunuyor. Deneme sürümü isminden de anlaşılabileceği gibi ücretsiz. Pro sürüm için ise aylık 29.95 dolar ödemek gerekiyor. Yıllık planda ise bu fiyat 49.95 dolara çıkıyor. Hayat boyu kullanım bedeli ise 79.95 dolar.

Program şu sıralar yüzde 40 indirim ile satılıyor. Satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.