DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Yeni Apple Watch beklenen özellik ile gelebilir

04.02.2020
A+
A-

Samsung, Fitbit, Xiaomi gibi şirketlerin akıllı saat ve bileklik modellerinde en çok kullanılan özelliklerden biri uyku takip özelliği. Cihaz sahiplerinin daha kaliteli uyku uyumasına yardımcı olan bu özellik ne yazık ki Apple Watch ailesinde bulunmuyor.

2020 yılında yapılacak olan lansmanda tanıtılması beklenen özellik sayesinde Apple Watch kullanıcıları da uyku takip sisteminden yararlanabilecek. Ekim ayında tanıtılması beklenen model birden fazla versiyon ile karşımıza çıkabilir. Yapılan araştırmalar neticesinde akıllı saat piyasasında Apple yüzde 47.9, Samsung yüzde 13.4 ve Fitbit yüzde 11.3 pazar payına sahip.

Tanıtılacak yeni özelliklerle birlikte şirket akıllı saat piyasasındaki pazar payını artırmayı hedefliyor. Tanıtılacak olan yeni cihazın daha hızlı bir işlemciye sahip olması bekleniyor. Ayrıca suya daha dayanıklı tasarım ile gelmesi beklenen cihazın yeni işletim sistemiyle karşımıza çıkacağı söylentiler arasında yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.