DOLAR 32,3612
EURO 34,6938
ALTIN 2.397,81
BIST 10.161,12
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Yeni Apple AirPods modelleri için umulmayan karar

09.05.2020
A+
A-

Geçenlerde tahlilci Jon Prosser Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşımla Apple’ın yeni MacBook Pro’suyla birlikte mayıs ayında yeni AirPods’larını tanıtabileceğini söylemişti. Bu tahminleri ışığında tanıtılmayan kulaklıkların 2021 yılına askıya alınmış olabileceğini kanıtlıyor.

Apple’ın geçenlerde LED iPad Pro ve 16 inçlik MacBok Pro’su için askıya alma kararını görmüştük. Beklenenden daha geç çıkacağı söylenen bu ürünlere şu anda de Apple AirPods ekleniyor. Nikkei Asian Review kadar hazırlanan yeni bir rapora tarafından, yeni AirPods’un bu sene gelmeyeceği söyleniyor. Mevcut salgın nedeniyle Apple AirPods durdurma kararının verileceği aktarılıyor.

Apple analisti Ming-Chi Kuo adlı son raporunda üçüncü cins AirPods o süratli üretim 2021 yılının birincil yarısında başlayacağını söylemişti. Dördüncü 2021 çeyrek arasındaki Pro modeli ikinci tür AirPods seri üretimini takiben Kuo, hem Apple’ın yüksek kaliteli kulak üstü kulaklıklarının 2020’nin ortalarında hızlı üretime girmesini bekliyor .

Belli Ki üçüncü cins AirPods Pro çabuk üretimi 2021’in ilk yarısında başlayacakken, ikinci tür AirPods Pro çabuk üretimine dördüncü çeyrek ve 2022 yılında yapılacağı göze çarpan ediliyor. Bunun yanında Beats modelinin bu yıl gelmesi bekleniyor. diğer taraftan şayet AirPods X, BeatsX güya tasarımla eylül ya da ekim ayında karşımıza çıkabilir. Şirketin ilerleyen günlerde hamlelerini hep birlikte göreceğiz.

Bildiğiniz gibi Apple’ın ikinci cins AirPods’u Mart 2019’da piyasaya sürülürken, AirPods Pro, ekim ayının sonunda piyasaya sürüldü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.