DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Yeni 2020 iMac parçalarına ayrıldı! Yeni 2020 iMac parçalarına ayrıldı. Apple’ın yaptığı değişikler de ortaya çıkmış oldu. İşte tüm yeni…

09.08.2020
A+
A-

Her ne kadar bu tip parçalarına ayırma videolarında öncü isim iFixit olsa da bu defa iMac 5K için ilk isim OWC oldu. Kısa bir süre önce yayınlana video ile bir önceki modellere kıyasla yeni iMac modelinin iç aksamında neler değiştiği detaylandırıldı.

İlk dikkat çeken detay, Apple’ın HDD seçeceğine son vermesi ile anakart üzerinde yaptığı değişiklikler oluyor. Artık HDD için fazladan alana ihtiyaç olmadığı için anakart boyutunda da farklılık yapılmış. Daha küçük bir anakart ile karşı karşıya kalınıyor.

Microsoft’tan beklenen TikTok açıklaması!

Microsoft TikTok ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Buna göre TikTok, Çinli bir uygulama değil de Amerikalı olabilir!

Buradaki temel amacın maliyetleri olabildiği kadar düşürmek olduğu yönünde açıklamalar olduğunu da söylemekte fayda var. Bir diğer değişiklik de kasanın alt bölümünde yapılmış. Bilindiği gibi Apple, Mac ve iPad modellerinde mikrofon konusunda geliştirmeler yapmaya başladı.

Bu geliştirmelerin son örneği de yeni 2020 iMac modeli olmuş gibi görünüyor. Ek bir mikrofon, cihazın alt bölümüne yerleştirilmiş ve anakart bağlantısı yapılmış.

Bunların dışında çok dikkat çekmese de güç kaynağı ve CPU soketi gibi bölümlerde de yeni nesil donanımlar için mecburi olan değişikler yapılmış.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.