DOLAR 32,5555
EURO 34,8483
ALTIN 2.431,16
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Yaz gardırobunuzun vazgeçilmezi olacak 5 trend parça

31.03.2020
A+
A-

Karpuz kollar

Karpuz kollar

Büyük, abartılı lakin romantik karpuz kollar bu sene kendilerine elbiselerde gövde buluyor. Doğrusu, güçlü kollar ve kendinden belirlenmiş silüetler modaya kış sezonundan yön vermeye başlamıştı bile. Bu trend, şimdi ise yaza sarkarak, hoş elbiselerimizi biraz daha şık ülkü getiriyor.

Keten parçalar

Keten parçalar

Yazın olmazsa olmazları arasında neler var dersek, keten parçaları saymadan geçmeyiz! Ayrıca epeyce kuytu, keza de şık! Nerede olduğunuzdan bağımsız olarak sizi aralıksız iyi ve dar hissettirecek bu parçalar, dürüst kombin ve aksesuar ile sizi en şık yapmaya namzet.

Dokuma çantalar

Dokuma çantalar

Geçtiğimiz sene başlayan bu dokuma çanta trendi, bu yaz sezonunda da devam edecek. Markaların genellikle ‘hasır’ kullanarak koleksiyonlarında yer verdiği bu aksesuar, yaz için epeyce uygun.

Denim şortlar

Denim şortlar

Bir yaz vazgeçilmezi daha: Denim şortlar! Denim şortların, her ortama ahenk sağlama gibi bir yeteneği var! Diğer Taraftan yaz sezonu için de hem kuytu hem de şık bir seçim.

Parmak arası rahatlığı topuklu şıklığı ile beraber

Parmak arası rahatlığı topuklu şıklığı ile beraber

Ayakkabılarda us almaz tasarımları geçtiğimiz sene ortası ile hayatımıza dahil etmeye başladık. Evet, şayet hala uçan arabalara binemiyoruz lakin bu fütüristik kundura tasarımları hız kesmeden modaya yön vermeye devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.