DOLAR 32,3032
EURO 34,8460
ALTIN 2.412,63
BIST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C

Yaz Dizilerinde Final ve Devam Kararları Belli Oldu

Yaz dizilerinde final ve devam kararları açıklandı! Hangi diziler devam edecek, hangileri final yapacak öğrenmek için hemen tıklayın.

26.04.2024
A+
A-

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte televizyon kanalları da dizilerin devam ya da final kararlarını almaya başladı. ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan “Ateş Kuşları” dizisinin ardından, “Ben Bu Cihana Sığmazam” ve “Aldatmak” dizileri için kötü haber geldi.

Yaz Dizilerinde Final ve Devam Kararları Belli Oldu

Başrollerinde Usta İsimler Yer Alıyor

Başrollerinde Usta İsimler Yer Alıyor

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Vahide Perçim, Yeşim Salkım, Ercan Kesal, Yusuf Çim ve Cem Bender gibi usta isimlerin yer aldığı “Aldatmak” dizisi, 30 Mayıs’ta yayınlanacak olan 71. bölümle ekran macerasına veda edecek. Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş ve Mustafa Üstündağ’ın başrollerini paylaştığı “Ben Bu Cihana Sığmazam” dizisi ise 68. bölümle final yapacak.

Yaz Dizilerinde Final ve Devam Kararları Belli Oldu

Kardeşlerim ve Kuruluş Osman Devam Edecek

Kardeşlerim ve Kuruluş Osman Devam Edecek

ATV ekranlarında yayınlanan “Ateş Kuşları” dizisinin de 54. bölümde final yapma kararı alınmıştı. Yeni sezon için devam kararı alınan diziler ise “Kardeşlerim” ve “Kuruluş Osman” oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.