Yavru kedi panik yarattı
Hülya Avşar, Trabya’daki kuaförüne girerken objektiflere takıldı. Sanatçı, röportaj yaptığı sırada, bir yavru kedinin koşarak bir aracın altına girmesi sonucu, panik dolu anlar yaşadı.
Koşarak otomobili durduran Avşar, “Altınızda kedi var, sakın hareket etmeyin” diyerek, şoförü aşağıya indirdi. Sanatçı, dakikalarca araç sahibi ve gazetecilerle minik yavruyu çıkarmak için uğraştı.
Bir türlü başarılı olamayan Avşar, kediyi ikna etmek için kuaförden süt getirtti. Otomobilin altındaki sevimli dosta ulaşan sanatçı, onu kucağına alarak yarası olup olmadığını kontrol etti.
Boynundaki tasmasının kediyi rahatsız ettiğini fark eden Avşar, gevşetip kuafördeki sahibine teslim etti. Sanatçı, öte yandan ocak ayında ekrana dönebileceğinin müjdesini de verdi. (Milliyet)
Cüneyt Çakır da yapsa affedilmeyecekHuawei rekor kırdıİsviçreli futbolcudan Tatlıses sürprizi