DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Yasemin Özilhan’ın sözleri tepki çekti

06.10.2022
A+
A-

Takvim Gazetesi’nin haberine göre lüks yaşantısı ve kıyafetlerini sosyal medya hesabından gözler önüne sermekten çekinmeyen Özilhan, geçtiğimiz aylarda bu yüzden eleştirilmişti.

“Sadece benim kıyafetlerim ve takılarım pahalı değil ki. Artık her şey pahalı, peynir de pahalı süt de pahalı” sözleriyle bir kez daha tepki çeken Yasemin Özilhan, önceki gün bir davette boy gösterdi.

Konu dönüp dolaşıp yine sosyetik güzelin lüks takıntısına geldi…

Sözlerine “Eskisi gibi artık çok alışveriş yaptığım söylenemez” diye başlayan Yasemin Özilhan, ekledi: “Ekonomik anlamda geçtiğimiz bu zor günlerden dolayı ben de bu anlamda harcamalarımı kıstım. Yeri geliyor indirimlere baktığım oluyor tabii. Lüks markalardan sadece alışveriş yapıyorum gibi bir durum söz konusu değil; yeri geliyor pazardan da alışveriş yaparım.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.