DOLAR 32,5560
EURO 34,9318
ALTIN 2.443,60
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 17°C

Yasak aşkını “Dayım” diye tanıtarak eve aldı

27.08.2021
A+
A-

“Didem Arslan’la Vazgeçme”ye konuk olan İsa Güzel isimli şahıs anlattıklarıyla şok etti…

“DAYIM” DEDİĞİ ADAM SEVGİLİSİ ÇIKTI (VİDEO)

Mersin’de yaşayan İsa Güzel, eşi Kadriye Güzel’in kendisine dayısı olarak tanıttığı Osman isimli kişi ile ilişkisi olduğunu öne sürdü. İsa Güzel, dayı diye bildiği kişinin aslında eşinin sevgilisi olduğunu ve eşinin kendisini çok uzun bir süre boyunca aldattığını anlattı.

İÇECEĞİNE UYKU İLACI ATMIŞLAR

Kahvesine ilaç atılarak uyutulduğunu iddia eden adam, ilk olarak eşini ve dayısı olarak tanıttığı şahsı mutfakta baş başa yakalayınca şüphelendiğini ifade etti.

Osman isimli şahsın yaklaşık bir buçuk yıl boyunca evinde sık sık kaldığını ifade eden İsa Güzel, her akşam işten geldiğinde çay kahve içer içmez uykuya daldığını, böylece sabaha kadar eşi Kadriye Güzel’in ve dayısı olarak tanıttığı Osman isimli şahsın baş başa kaldığını iddia etti.

EŞİ UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRMIŞ

Güzel, karısının kendisi için aldırdığı uzaklaştırma kararı sebebiyle kızlarını da göremediğini ve çok üzüldüğünü ifade ederek canlı yayında gözyaşı döktü. Kandırıldığını anladığında eşinin kendisine tedbir kararı koydurduğunu ve bu sebeple eve dahi giremediğini, çalıştığı hastanenin bahçesinde soğukta yatıp kalktığını söyleyerek ağlayan İsa Güzel, programda “Adalet arıyorum, çocuğumu görmek istiyorum” diye haykırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.