DOLAR 32,4087
EURO 34,7827
ALTIN 2.401,97
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Yapay zeka modeli Lexi Love, yalnız erkekler ile sohbet ederek yıllık yüz binlerce dolar kazanıyor

Yapay zeka tarafından oluşturulan Lexi Love adındaki sanal model, yalnız erkeklerden yılda yüz binlerce dolar kazanıyor. Lexi Love adı verilen yapay zeka modeli Foxy AI şirketi tarafından oluşturuldu. İnsan olmamasına rağmen Lexi’nin hayranlarıyla …

19.01.2024
A+
A-

Yapay zeka tarafından oluşturulan Lexi Love adındaki sanal model, yalnız erkeklerden yılda yüz binlerce dolar kazanıyor.

Lexi Love adı verilen yapay zeka modeli Foxy AI şirketi tarafından oluşturuldu. İnsan olmamasına rağmen Lexi’nin hayranlarıyla “güçlü ve duygusal bir bağ” kurduğu söyleniyor. Sarı saçlı, mavi gözlü ve çok fit bir vücuda sahip olan model, istek üzerine metinler, sesli mesajlar ve hatta fotoğraflar gönderebiliyor.

YILLIK ORTALAMA 360 BİN DOLAR KAZANIYOR

Model hayranlarından yıllık olarak ortalama 360 bin dolar kazanıyor. Sanal model, günün her saatinde gereken ödemeyi yapan hayranları ile sohbet edip yalnızlıklarını paylaşıyor. Ayda yaklaşık 20 evlilik teklifi aldığı söylenen Lexi, dünya genelindeki hayranlarıyla bağlantı kurabilmesi için 30’dan fazla dilde konuşabiliyor.

Lexi’yi oluşturan Foxy AI şirketinin CEO’su Sam Emara, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Lexi, engelleri aşıyor ve yapay zeka ile etkileşim kurma şeklimizi değiştiriyor. Giderek artan popülerliğiyle Lexi, web sitesindeki etkileşimleri nedeniyle şu anda aylık 30 bin dolardan fazla kazanç sağlayan karlı bir gelir kaynağı haline geldi.” ifadelerini kullandı.

BAZI ERKEKLER GERÇEK OLDUĞUNA İNANIYOR

Lexi’nin, hayranlarıyla sohbet etme konusunda çok iyi olduğu ve bazı erkeklerin onun gerçek olduğuna ikna olduğu söyleniyor. Bir Foxy AI sözcüsü, hayranların şirketle iletişime geçip onunla tanışma konusunda yalvardığını açıkladı.

Kaynak: SonDakika.com / Teknoloji

Haberler.com

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.