DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 16°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Yan Oda’nın Nurcihan’ı Nazan Kesal: Yaşımın çok üstünde birini oynayacağım

Ceyda Düvenci’nin sunduğu Bambaşka Sohbetler programına konuk olan ünlü oyuncu Nazan Kesal, 9 Mart Cumartesi ekran yolculuğuna başlayacak yeni dizisi Yan Oda ile ilgili konuştu.

05.03.2024
A+
A-

NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler programına Star TV’nin yeni dizisi Yan Oda ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanan oyuncu Nazan Kesal oldu.

“OYUNCU SADECE İŞİNE ODAKLANMALI”

Ceyda Düvenci’nin “Duruşun hep böyle miydi yoksa bilerek mi yapıyorsun?” sorusuna Nazan Kesal şu yanıtı verdi:

“Nasıl durduğumu bilmiyorum, kendime çok dışarıdan bakmayı öğrenmiş biri değilim. Benim hakkımda ne düşünülüyor bilmiyorum. Hayranlarımın söylediği şeyden imtina eden, engelleyen bir insanım çünkü şöyle bir şey var, oyunculuk sanatı ego yükseldikçe yok olur. Benim kişiliğimde beni benden almaması lazım. Oyunculuk denen o tılsımlı, büyülü işle arama sihirli cümlelerin girmemesi lazım. Böyle şeylere kulak kabarttığım zaman çok mutlu oluyorum. Bence bir oyuncunun tezahürü ile çok ilgilenmemesi lazım. Oyuncunun sadece işine odaklanması, işine yoğunlaşması gerekiyor.”

“ÜNLÜ BİR OYUNCU OLACAĞIM DEMEDİM”

Nazan Kesal “Okuldan mezun olduğum gün kendime şöyle bir söz vermiştim, ben psikolojiyi, insan psikolojisini en iyi oynayan oyunculardan biri olmak istiyorum. Bir gün çok ünlü bir oyuncu olacağım demedim. Zaten günlük hayatımda da hiç öyle yaşamayan biriyim. Biraz fabrika işçisi gibi tanımlıyorum kendimi ya da işimi öyle tanımlıyorum. İşin artistik kısmı tamamen seyircinin algılama ve sanattan, sanatçıdan anlama oranıyla doğru orantılı. Bir çorap fabrikasında çalışan çorap işçisinden hiçbir farkım yok, ben ekran önündeyim o da kapalı bir mekanda bir şey üretiyor, üreticiyiz” dedi.

BAMBAŞKA SOHBETLER 315. BÖLÜM İZLE

ERCAN KESAL İLE TANIŞMA HİKAYESİNİ ANLATTI

Ceyda Düvenc,’nin “Ercan Kesal ile aşkınız nasıl bir aşk?” sorusuna Nazan Kesal, “Dünyadaki en başarılı insanlar, yol arkadaşını doğru seçebilenler. Onun çok yakın arkadaşıyla 23 yaşımda oyun çalışıyordum. Bana sürekli Ercan’ı anlatıyordu. Roman okursunuz ve ona platonik aşık olursunuz tanımadığınız halde. O profili derhal tanımam gerekiyor dedim ve rahmetli Yılmaz Onay’ın evinde bir yemekte karşılaştık” yanıtını verdi.

“ÇOK FARKLI BİR KARAKTER”

9 Mart Cumartesi akşamı ilk bölümüyle Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan “Yan Oda” dizisinde rol alan Nazan Kesal, Nurcihan Alabey karakterine hayat verecek.

Kesal, dizi ile ilgili “Yan Oda dizisinde yaşımın çok üstünde birini oynayacağım. Çok farklı bir karakter. Birbirine hiç benzemeyen iki ailenin aynı evin içinde yaşaması. Güzel bir iş, güzel bir senaryo” dedi.

YAN ODA NURCİHAN KİMDİR?

Alabey ailesinin başı, Taylan’ın babaannesidir. Babasından kalan mirası ailesi için kullanarak aileyi zor bir durumdan kurtarmış ve aile serveti üzerinde söz sahibi olmuştur.

YAN ODA 1. BÖLÜM 3. FRAGMAN İZLE

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.