DOLAR 32,3607
EURO 34,7711
ALTIN 2.402,02
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Yan Oda’nın 3. bölümünde neler yaşanacak? Fikret Sevgi’den şüpheleniyor

Başrollerinde Şevval Sam, Caner Cindoruk, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak ve Nazan Kesal’ın yer aldığı “Yan Oda” dizisinin yeni bölümü yarın akşam Star’da. Peki 3. bölümde neler yaşancak? İşte Yan Oda’nın 3. bölüm konusu ve bölüm fotoğrafları…

22.03.2024
A+
A-

Başrollerinde Şevval Sam, Caner Cindoruk, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak ve Nazan Kesal’ın yer aldığı “Yan Oda”nın senaryosunu Mehmet Barış Günger kaleme alıyor.

Dizinin yapımını OGM Pictures üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Çağrı Vila Lostuvalı oturuyor.

Star’ın yeni dizisi Yan Oda 3. Bölümü ile 23 Mart Cumartesi akşamı Star’da ekranlar gelecek.

Star’ın yeni dizisi Yan Oda’nın yeni bölümünün konusu şöyle;

Taylan ile Şelale’yi dudak dudağa gören Simten çok öfkelenir, Şelale ise durumun göründüğü gibi olmadığını anlatmaya çalışır. 

Taylan, annesine dair çok hassas bir konuyla alay eden Anıl’ı yumruklarken, düğünde tansiyon bir anda yükselir. Şelale, Sevgi’yi babasına dair bir konudan dolayı suçlar. 

Bu konuşmalara kulak misafiri olan Fikret, geçmişte yaşadığı travmanın etkisiyle büyük bir şüpheye düşer. Sevgi’ye dair eline büyük bir koz geçiren Nurcihan, bu fırsattan yararlanmak için tehlikeli bir planı devreye sokar.

Durumun farkına varan Cevale ise kızının zor duruma düşmemesi için çabalar. Annesinin mutluluğunun bozulmasından korkan Şelale, durumun düşündüğü gibi olmadığını söylemek için Simten’in karşısına çıkar fakat onu çok üzecek bir karşılık alır.

Fikret ile Sümer arasında bir şey olabileceğinden şüphelenen Sevgi durumu öğrenmeye çalışırken, Sevgi ile ilgili benzer bir şüphe hisseden Fikret, kaygılarını alevlendiren bir durumla karşı karşıya gelir.

Yapımını OGM Pictures’ın, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın üstlendiği dizinin kadrosunda; Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak, Derya Karadaş, Bülent Polat, Nezaket Erden, Mehmet Bilge Aslan, Nazlı Çetin, Nilsu Yılmaz, Samet Kaan Kuyucu, İrem Kübra Bakırtaş ve Melek Baykal gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

Yan Oda, 23 Mart Cumartesi 20.00’de Star’da.

YAN ODA 3. BÖLÜM FRAGMANI

Yan Oda’nın yeni tanıtımına; Simten’in Taylan ile Şelale’yi tehdit etmesi ve ikilinin yaşadığı korku damga vurdu.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.