DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Yalı Çapkını’nın Seyran’ı Afra Saraçoğlu’dan yeni pozlar

Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor ile başrolleri paylaştığı Yalı Çapkını’nda Seyran karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, hayatının farklı dönemlerinden fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

14.02.2024
A+
A-

Her cuma akşamı Star TV‘de izleyiciyle buluşan Yalı Çapkını‘nda Seyran Korhan karakterine hayat veren Afra Saraçoğlu, oyunculuğu kadar özel hayatıyla da adından söz ettiriyor.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ünlü isim, son olarak hayatının farklı dönemlerinden fotoğrafları takipçileriyle paylaştı.

“BİNBİR AFİTO”

26 yaşındaki ünlü isim, paylaşımına “Benim… Selam sorun benim. Binbir Afito” notunu düştü.

Saraçoğlu’nun paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve “Her halinle güzelsin”, “Bayıldık”, “En tatlısı minik Afra” gibi yorumlar geldi.

“ÇOK ŞANSLI HİSSEDİYORUM”

Öte yandan birkaç ay önce yüzü olduğu markanın lansmanında “Yalı Çapkını nasıl gidiyor?” sorusuna yanıt veren Afra Saraçoğlu, “Yalı Çapkını çok keyifli geçiyor, ekipteki herkesi ayrı ayrı çok seviyorum. İyi ki varlar. Keyifli bir şekilde çekimlerimizi devam ettiriyoruz. Çok şanslı hissediyorum bu projede yer aldığım için” demişti.

“UMARIM YALI ÇAPKINI SEZONLARCA DEVAM EDER”

Seyran karakterinin kendisine neler kattığı konusunda da konuşan Saraçoğlu, “Öfkemi biraz daha kontrol edebilmeyi öğrendim Seyran’la. Daha sakin kalmayı ve kafada kurmamayı öğretti. Çok mutluyum Seyran’la. Umarım böyle sezonlarca devam eder” ifadelerini kullanmıştı.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

9 Şubat Cuma akşamı 57. bölümüyle ekranlara gelen Yalı Çapkını son bölüme; Serter’in dönüşüyle ortalığın karışması ve Pelin’in erken doğum yapması damga vurdu. İşte Yalı Çapkını’nda yaşananlar…

Yeni tanıtımda; bebeği kaybeden Ferit’in yıkılması ve Seyran’ın ona “İhtiyacın olduğunda hep yanında olacağım” diye destek vermesi dikkat çekti. 

YALI ÇAPKINI 58. BÖLÜM 2. FRAGMAN

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.