DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Yalı Çapkını’nın Orhan’ı Emre Altuğ: Dram zor iş

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında yayınlanan “Bambaşka Sohbetler” programında Yalı Çapkını dizisinde “Orhan” karakterine hayat veren Emre Altuğ’u konuk etti. Ünlü oyuncu ve şarkıcı, hayatındaki yoğunluktan bahsetti.

13.12.2023
A+
A-

NTV ekranlarında Ceyda Düvenci’nin sunumuyla izleyiciyle buluşan “Bambaşka Sohbetler” programının konuk olan Emre Altuğ, hayatından bahsetti. Ünlü isim, Yalı Çapkını’nı kabul ettiği dönemi anlattı.

“3 GÜNDEN FAZLA TATİL YAPAMIYORUM”

Müzisyenliğinin yanı sıra Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşan “Yalı Çapkını” dizisindeki başarılı performansıyla dikket çeken Emre Altuğ, Ceyda Düvenci’nin “O kadar çok dolusun ki hangi işinden, hangi alanından bahsedeceğimi bilmiyorum. Seni tanıdığımı düşünüyordum fakat editörümün araştırmasını okuyunca daha da dolu dolu yaşadığını gördüm” şeklindeki yorumuna karşı şunları söyledi:

“Benim çok fazla hobim yok, hobilerim işlerim. Dolayısıyla elimden geldiğince onlarla vakit geçiriyorum, biraz kalabalık bir hayat oluyor. İki meslek olunca iki insan hayatı yaşıyorsun. Bu durumdan çok mutluyum çünkü ikisinden birini yapmayınca üzülüyorum. 3 günden fazla tatil yapamıyorum. Tatil yaptığım zaman kendimi işe yaramaz hissediyorum.”

Anne ve babasını kaybeden Emre Altuğ, Ceyda Düvenci’nin onlarla vedalaşma sürecine dair sorduğu soruya “Geçen gün düşündüm bunu, ben çok rahatım. İkisinin de çok fazla acı çekmeden sonsuzluğa uğurladığımız için bir kere çok rahatım. İkisiyle de son dönemlerinde çok fazlaca vakit geçirdiğim için, elimden geleni yaptım onlara vakit ayırmak adına çünkü sonuç itibariyle hayatın bir döneminde emekliliklerini yaşarken ben çok yoğun bir hayat yaşıyordum. Dolayısıyla o zamanlar o kadar çok vakit ayıramıyorduk birbirimize ama iyi olduklarına her zaman şahidim. Yazları görüşüyorduk, kışın da vaktim oldukça gidiyordum. Onlar Çeşme’ye yerleşmişlerdi fakat ikisinin de son dönemlerinde yanlarındaydım. Bu konuda çok içim rahat, huzurluyum. Çok büyük sıkıntılar çekmemelerini sağlamak için elimden geleni yaptım. Elimizden geldiğince başarılı olduğumuzu düşünüyorum. İnşallah gittikleri yerde de çok iyilerdir, Allah sıralı veda versin tabii ki bu çok kıymetli” yanıtını verdi.

“LİSEYİ 6 SENEDE BİTİRDİM”

Başarılı bir öğrenci olmadığını belirten Emre Altuğ, “Mesela ben hayatımda hiç matematikten 84 görmedim. Ortaokulda da 50’yi 60’ı geçmemiştir. Lisede zaten geçmiş olsun. Hatta bunun da esprisini matematik hocamla hala görüşürüm, lise matematik hocamı çok severim Zehra Hocama söyledim ‘Hocam beni çok seviyordunuz ama ben matematiği çözemiyordum, beceremiyordum’ diye. Yıllar sonra matematik öğretmenini oynadım Elde Var Hayat dizisinde. Çok komikti benim için. 6 senede bitirdim liseyi” ifadelerini kullandı.

“ÇOCUKLARI ÖN PLANDA TUTTUK”

Çağla Şıkel ile olan evliliği bittikten sonra sık sık biraraya gelen Emre Altuğ, Ceyda Düvenci’nin bu ilişkiyi nasıl kurduklarına dair sorduğu soruya şu yanıtı verdi:

“Elimizden geleni yaptık çünkü ikimizin de en ortak noktası çocuklardı yani onların hem mental yapısı hem fiziksel yapısının sağlıklı olması bizim önceliğimiz. Boşanmanın ilk dönemleri sıkıntılı, sancılıdır. Hangi noktalarda ayrışmanız gerektiğini biraz karşılıklı tepkilerle anlarsınız çünkü boşanmaya kadar hep bir aradasınızdır. Bu tepkileri alırken bir gerginlik de olabilir. Fakat biz hep çocukları ön planda tuttuğumuz için böyle bir gerginlik anı yaşanmıştır illaki yaşanmamış değildir ama yaşandıktan 5 dakika sonra çocuklarla sanki hiçbir şey olmamış gibi konuşabiliyorduk.”

“DRAM ZOR İŞ”

Star Tv ekranlarında izleyiciyle buluşan “Yalı Çapkını” dizisindeki başarılı performansıyla dikkat çeken Emre Altuğ, “Dram olduğu için cesaret edemiyordum çünkü dram zor iş. Bir dönemim var bir çok şeyin üst üste geldiği bir 5-6 senem var; boşandım hem annemi hem babamı kaybettim, Alaçatı’da işler ters gitti. Ondan sonra biraz dağıldım, o noktada çok kanalize olamayacağımı düşündüğüm için sadece çocuklara kanalize oldum. Sonra mesleğime ağırlık verdim onun için dramayı kabul ettim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.