DOLAR 32,3645
EURO 34,6827
ALTIN 2.395,64
BIST 10.169,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Yalı Çapkını’nın Asuman’ı Öznur Serçeler’den Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’e övgüler

Star TV’nin çok sevilen cuma dizisi Yalı Çapkını’nda Asuman Korhan karakterine hayat veren Öznur Serçeler, rol arkadaşları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’e övgüler yağdırdı.

16.03.2024
A+
A-

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor‘un paylaştığı Yalı Çapkını dizisi yeni bölümleriyle konuşulmaya devam ediyor.

Yalı Çapkını’nda Fuat’ın eşi Asuman Korhan‘a hayat veren Öznur Serçeler, son röportajında rol arkadaşları Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’e övgü yağdırdı.

“İKİSİ DE ÇOK PROFESYONEL”

Gazetemagazin’in haberine göre; Serçeler, rol arkadaşları için “İkisi de inanılmaz profesyoneller. İşin en başından beri ikisi de kendi işini en iyi yapmaya odaklanan, kendi rollerine odaklanan herkesle çok güzel diyalogları olan profesyonel insanlar. İkisiyle de çok iyi anlaşıyorum, ikisinin de çok keyifli insanlar olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Yalı Çapkını setiyle ilgili de konuşan Serçeler, “Sette hiçbir şekilde kimsenin kimseye verdiği bir rahatsızlık olmadığı için de her gün şükrediyorum”  dedi.

“BIÇAK KEMİĞE DAYANANA KADAR SESSİZ KALMAYI SEÇİYOR”

Öznur Serçeler, daha önce verdiği bir röportajda Yalı Çapkını’ndaki karakteri Asuman için “Asuman yapıcı uzlaşmayı öncelik tutan bir karakter. Empati yeteneği oldukça güçlü. Fakat o da bir insan ve bazen başına gelen zorluklarla mücadele etmekte zorlanıyor. Bu bazen onun içine kapanmasına sebep olurken bazen de tepki veriyor. Ama genel anlmada sabırlı ve empatik bir insan olduğu için gerçekten bıçak kemiğe dayanana kadar sessiz kalmayı seçiyor” ifadelerini kullanmıştı.

ÖZNUR SERÇELER KİMDİR?

Kayseri’de dünyaya gelen Öznur Serçeler, Mersin Üniversitesi’nde konservatuvar eğitimi aldıktan sonra ve Bilkent Üniversitesi’nde Yüksek Lisans yaptı. Serçeler, daha önce de “Erkenci Kuş”, “Dolunay”, “Emret Komutanım”, “Nuri” gibi dizilerde rol aldı.

EŞİ DE KENDİSİ GİBİ OYUNCU

Öte yandan Öznur Serçeler’in eşi de tanıdık bir isim çıkmıştı. Oyuncu Seda Güven’in kardeşi Yiğit Güven ile mutlu bir evliliği olan ünlü isim, eşiyle pozlarını sık sık takipçileriyle paylaşıyor. Serçeler’in eşi Yiğit Güven’in fotoğrafçılık ve motorculuk ile ilgilendiği biliniyor.

NTV

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.