DOLAR 32,5987
EURO 34,7452
ALTIN 2.497,10
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Yalı Çapkını güzeli Mine Tugay aşka geldi: ‘Oturacak halim yoktu’

24.01.2023
A+
A-

Dizide kendi görüntüsünden oldukça uzak olduğu ve estetik yaptırdığı söylenen Mine Tugay sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlamıştı.

Yalı Çapkını güzeli Mine Tugay aşka geldi: 'Oturacak halim yoktu'

Güzel oyuncu açıklamasında, “Herkes konuşmuş madem bir de ben konuşayım dedim:) Sevgili dostlar, ben bir sağlık problemi yaşıyorum. Zamanında yapılan bir dolgunun sol gözümün altında donmas üzerine bir kaç ameliyat olmak zorunda kaldım ve ara ara o bölgede şişmeler ve çökemelr oluyor. Bu son kertede orada oluşan bir kist sebebiyle bir ameliyat oldum ve kortizon tedavisi görüyorum. Ki onun şişliğine denk geldi bazı sahnelerim maalesef. İzleyenlere de bunu minimum yansıtmak için filtre uygulandı.

Yalı Çapkını güzeli Mine Tugay aşka geldi: 'Oturacak halim yoktu' - Resim : 2

Fakat estetik bağımlılığına kadar gelmiş konuşmalar. Hayır değil öyle. Sağlık bu. Kimse de benim bu yaşadığım zor süreci yaşamaz umarım. Yani demem o ki rahat olun, ben iyileşiyorum ve moralim yüksek. Güzel dileklerinizi aldım. Şimdiden çok sevgiler. Bu arada olayların geçmişini gerçeğini bilmeden bu kadar yanlış konuşmaların yer alması da gerçekten üzücü. Neyse akşama bomba gibi bir bölüm var, izleyin derim” ifadelerini kullanmıştı.

Yalı Çapkını güzeli Mine Tugay aşka geldi: 'Oturacak halim yoktu' - Resim : 3

Güzelliği nazara gelen oyuncu bu kez de sosyal medya hesabından hasta olduğunu duyurdu.

Yalı Çapkını güzeli Mine Tugay aşka geldi: 'Oturacak halim yoktu' - Resim : 4

Tugay bir sonraki paylaşımında ise hasta da olsa evde oturamadığını ve kendisiyle date’e çıktığını ifade ettiği bir fotoğraf paylaştı.

Yalı Çapkını güzeli Mine Tugay aşka geldi: 'Oturacak halim yoktu' - Resim : 5

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.