DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Yakışıklı aktörden şaşırtan Brad Pitt itirafı!

26.04.2020
A+
A-

‘Thor’ rolüyle kariyerinde zirveye ulaşan Chris Hemsworth, People dergisine konuştu. Ünlü aktör, hayranı olduğu Brad Pitt ile tanışmaya oldukça coşkulu olduğunu ve onunla birincil karşılaştığında neler hissettiğini samimi bir şekilde anlattı.

Brad Pitt ile tanışma anlatan Hemsworth, “Brad Pitt ile ‘Once Upon a Time… in Hollywood’ filminin galasında tanıştım. O el sıkışmak için uzandı fakat ben ona sarılmaya gittim, o da bu durumdan memnun gözüküyordu” sözleriyle anlattı.

Pitt’e sarılmak için uzandığı anda emniyet kadar saldırıya uğramadığını gösteren 36 yaşındaki aktör, “Onunla tanışmak harikaydı. Brad bütün da umduğum ve düş ettiğim gibi dostça biriydi” dedi. 

Avustralya’nın Byron Bay bölgesinde eşi Elsa Pataky ve çocuklarıyla birlikte sosyal izolasyonda olan Chris Hemsworth’ün dördüncü filmi ‘Thor: Love and Thunder’ın çekimleri karantina sona erdiğinde devam edecek.

Başarılı aktör, serinin dördüncü filmi hakkında, “Yıllardır okuduğum en iyi mantıksal bağ. Bu haliyle çekilirse deli bir film olacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.