DOLAR 32,3704
EURO 34,7268
ALTIN 2.400,47
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Yağmur Sarnıç’ın Çocuklarına Veda Videosu

Yağmur Sarnıç’ın Çocuklarına Veda Videosu, duygusal anlarla dolu bir veda törenine ev sahipliği yapıyor. Yağmur Sarnıç’ın öğrencileriyle yaşadığı unutulmaz anları izleyin.

11.04.2024
A+
A-

Eski futbolcu Emre Aşık ile uzun yıllardır boşanma, velayet ve zina gibi davalarla gündeme gelen Yağmur Sarnıç, sosyal medya hesabından ağlayarak yayınladığı videoda çocuklarının elinden alınmasına isyan ederek canına kıyacağını söyledi.

İsyan ve Kararlılık

İsyan ve Kararlılık

Zor günler geçirdiğini ve kendisiyle uğraşan insanlarla mücadele edemediğini söyleyen Yağmur Sarnıç, Instagram hesabından yayınladığı videoda şunları söyledi: “Bu benim muhtemelen son videom olacak. Artık dayanacak ve savaşacak gücüm kalmadı. Onlar o kadar güçlüler ki benim Allah’tan başka kimsem yok. Hiç kimseye hakkımı helal etmiyorum. Başıma onca şey geldi, hiç kendimi öldürmeyi düşünmedim ama hiç umudum kalmadı.”

Çocuklarına Veda

Çocuklarına Veda

Çocukları için de veda videosu çeken Yağmur Sarnıç, sözlerine şöyle devam etti: “Canım oğlum Erol’um seni çok seviyorum. Sen benden nefret ediyorsun. Belki ben ölünde benden utanmazsın. Umarım çok mutlu olursun. Seni ölünce de hep seveceğim. Güzel kızlarım Elvin’im, Eslem’im çiçeklerim sizi çok seviyorum. Bir gün yanınızda ben olmayacağım ama sizi gittiğim yerden bile çok seveceğim.”

Benim için üzülmeyin. Ölüm bir son değil, ölüm bir başlangıç. Siz çok uzun, sağlıklı, mutlu, çok güzel yaşayın. Allah’ım sizlere gül bahçeleri versin inşallah.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.