DOLAR 32,3350
EURO 35,1334
ALTIN 2.306,70
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Yağmur Sarnıç çocuklarına şiddet mi uyguladı?

20.12.2019
A+
A-

Ali Eyüboğlu ve İlkay Buharalı’nın hazırlayıp sunduğu ‘Magazin Noteri’ programında Emre Aşık ve Yağmur Sarnıç ile ilgili şok belgeler duyuruldu.

‘Magazin Noteri’nin haberine göre son olarak eşinin şiddet uyguladığı iddialarıyla iki çocuğunun velayetini alan Emre Aşık, 1,5 yaşında olan en küçük kızını da yanına aldı.

Çocukların okulunun devreye girdiği olayda, hafta sonu annelerine giden Erol ve Elvin’in darp edildiği belgelenerek, hem kolluk kuvvetlerine hem de Emre Aşık’a bildirdi. Bunun üzerine harekete geçen Emre Aşık, çocukların velayetini almak için mahkemeye başvurdu. Aşık’ı haklı bulan mahkeme ise üç çocuğun da velayetini, tamamen babaya verdi. 

Programa telefonla bağlanan Emre Aşık’ın avukatı Funda Sadıkahmet Alp ise iddiaları doğruladı. 

Çocukların artık güvende olduğunu söyleyen Sadıkahmet Alp, Yağmur Sarnıç’ın küçük kızı Eslem’i kaçırmaya teşebbüs ettiği hatta Emre Aşık’ın kızını zor kurtardığı iddiasını da doğruladı. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.