DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu Arasındaki Gerilim

Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu arasındaki gizemli gerilim, sırların açığa çıkmasını sağlayacak mı? İkilinin arasındaki çekişme ne zaman sona erecek? Detaylar bu içerikte!

23.04.2024
A+
A-

Beyaz TV’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında yorumculuk yapan Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu arasında dün akşam canlı yayında gerilim yaşandı. Program sırasında bir anda sinirlenen Sarıoğlu, partneri Çevik’e bağırarak tepki gösterdi.

Yağmur Çevik ve Hande Sarıoğlu Arasındaki Gerilim

“SEN KİMİNLE AYNI MASADA OTURDUĞUNU ÖĞREN”

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya hakkında konuşurken Arto ve Çevik’in Hasan Can Kaya’dan bahsetmesini anlayamayan Çevik, tansiyonun yükseldiğini fark etti. Partnerine tepki gösteren Yağmur Çevik, sinirlenerek şunları söyledi: “Sen ne yapmaya çalışıyorsun? Ben seni anlayamadım. Biz magazin içinde magazin yapıyoruz hayatım ne sorguluyorsun şu an? Her seferinde şunu yapıyorsun. Spor spikeri olduğun için seni anlıyorum ama bu magazin. Ben burada istediğimi söylerim. Sen biraz magazin izlesene. Sen ne konuşmak istiyorsun söyle anlatayım ben sana. Senin bu hallerinden çok sıkılıyorum. Magazin bilmiyorsan da söyle ben de Arto ile konuşayım. Hayırdır, bana kim sus diyebilir? Ben rahatım sen daha yeni magazin yapıyorsun ben 4 yıldır… Sen merak etmesen de dinlemesen de olur. Sen YouTube programı çekmiyorsun. Sen bir Yağmur Çevik izle ve kimle aynı masaya oturduğunu öğren. Dön bir kendine sonra bir de bana bak.”

Hande Sarıoğlu’nun Şaşkınlığı

Hande Sarıoğlu'nun Şaşkınlığı

Çevik’in neden sinirlendiğini anlayamayan Sarıoğlu da “Ben sadece konuya nasıl geldiğimizi anlayamadım. Neden bu kadar sinirlisin. Sakin ol. Ben kimseyi susturmadım” ifadelerini kullandı. İkilinin neden yükseldiğini anlayamayan Arto ise “Hanımlar sakin ol. Magazin yaparken biz magazinlik olduk. Programa bir reklam arası verelim” diyerek ortamı sakinleştirmeye çalıştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.