DOLAR 32,1822
EURO 34,9839
ALTIN 2.506,72
BIST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 22°C
Cum 22°C
Cts 22°C

Ya siz ‘Yüzleşme’ye hazır mısınız?

30.10.2018
A+
A-

Yani özetle günümüzde “başarı” diye nitelendirilen her şey elinizde. Peki mutlu musunuz? Ama “gerçekten” mutlu musunuz? Hayatınızı sürdürebilecek, size gelecek için motivasyon sağlayacak tutku içinizde barınıyor mu?

Böyle bir soruya yanıt vermek zor değil mi? İşte bir zamanlar kendisi de bu tür bir yaşam sürdüren Fırat Devecioğlu, bir noktada hiç arkasına bakmadan bıraktığı o dünyayı Yüzleşme adlı kitabının satırlarına taşıyor.

Ya siz Yüzleşmeye hazır mısınız

Daha önce Ot, Ayran Karga, İnsan Okur, Dünyalılar, The Geyik ve Cafrande gibi yayınlarda yazılar kaleme alan Fırat Devecioğlu, Mona Yayınları tarafından okura sunulan ilk kitabında “beyaz yakalı”, “kariyer odaklı birey” gibi kavramları sorguluyor. Kendi geçmiş deneyimlerinin de süzgecinden geçirerek okurunu bir tür “yüzleşmeye” çağırıyor. Tıpkı kitabının adı gibi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.