DOLAR 32,5183
EURO 34,7309
ALTIN 2.485,00
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Xperia XZ3 ön sipariş verenlere Black Ops 4 müjdesi!

12.09.2018
A+
A-

Bir türlü istediği satış rakamlarına ulaşamayan Sony, bu yıl kullanıcıların ilgisini daha fazla çekmek adına müthiş bir kampanya başlattı. Activiton ortalığı ile gerçekleştirilecek olan bu kampanya ile birlikte Sony Xperia XZ3 ön sipariş veren kullanıcılara,  Call of Duty Black Ops 4‘ün PlayStation 4 kopyasını hediye edilecek.

Bu kampanyanınsadece Avrupa pazarına özel olduğunun da altını çizmekte fayda var. Ön sipariş veren kullanıcılara 5 Ekim tarihinden itibaren cihazları teslim edileceği açıklanmıştı.

Cihazın dağıtımından yaklaşık bir hafta sonra piyasaya çıkacak olan Black Ops 4 ise 12 Ekim’de oyuncular ile buluşacak.  Fakat Sony Xperia XZ3 ön sipariş veren kullanıcılar daha fazla beklemeyerek, Black Ops 4′e bir hafta erkenden erişim sağlayabilecekler. Sony’nin başlatmış olduğu Black Ops 4 kampanyasına buradan ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.