DOLAR 32,2521
EURO 34,6997
ALTIN 2.402,26
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Xiaomi’den Redmi 8 satmak rakamları için izah etme Xiaomi, Redmi Note 8 satış rakamları için bir duyuru yayınlandı. Duyuruda modelin dünya genelinde elde…

22.06.2020
A+
A-

Meşhur Redmi modeli, milyonlarca kullanım sayısına ulaşarak elde edilmesi şiddet bir galibiyet yakaladı. Redmi 8, Redmi 8A, Redmi 8A Dual ve Redmi 8A Pro olarak 4 bambaşka modelle kullanıcılarla buluşan aile, başlangıçta 2019’un Eylül ayında piyasaya çıkmıştı. Modeller o günden bugüne yerinde fiyatlarıyla en fazla satın alınan modellerden olmayı başardı.

Xiaomi yaptığı açıklamada Redmi 8 satmak rakamları için 19 milyon adet bilgisini paylaştı. Dünya geneli olan bu satış sayısı için başarılı olduğu ve Xiaomi’nin de bu satışlardan hoşnut olduğu belirtiliyor. Modelin başarısından sonra gelecek modellerin de nasıl bir yol izleyeceği merak konusu.

Gelecek model Redmi 9 için de özellikler ve fiyat belli olmuştu. 8’den sonradan 9’un da yüksek satmak rakamları elde edip etmeyeceği merak ediliyor. 8, firma için bir mihenk taşı olmuştu.

Model hakkında siz ne düşünüyorsunuz?

Redmi 9 özellikleri ve fiyatı sızdırıldı! Yüzler gülecek

Xiaomi yerinde fiyatlı Redmi 9 modelini tanıtmaya hazırlanıyor. İşte Redmi 9 özellikleri ve fiyatı ilk önce edinmek üzere merak edilen tüm teferruat!

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.