DOLAR 32,2831
EURO 34,7368
ALTIN 2.378,57
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 17°C

Xiaomi RC aracı duyuruldu! İşte özellikleri ve fiyatı Suzuki Jimny SUV modelinin küçük bir versiyonu, Xiaomi RC araç ile karşımıza çıktı. Güzel görünen mini…

14.07.2020
A+
A-

Suzuki’nin Jimny isimli SUV modelinin küçük versiyonu olarak adlandırılan Xiaomi RC, amortisör sistemleri dahil olmak üzere Jimny’e özel tasarlanmış. Şaşırtıcı bir bilgi ise Xiaomi RC aracı için herhangi bir kumanda tasarlamamış.

Xiaomi RC özellikleri arasında bulunan Bluetooth 4.2 bağlantısı sayesinde mobil uygulama ile aracın kontrol edilmesi sağlanmış. Araç için geliştirilen uygulama sayesinde kişiye uygun sürüş modları da oluşturulabiliyor.

Xiaomi RC, benzetilen modeli gibi dört çeker sisteme sahip. Özellikle arazi, engebeli yol gibi bir alanda sürüş isteyenler için oldukça kullanışlı olacaktır. Bu kullanışlı özelliğin yanında eksik olan nokta ise, aracın sadece 30 dakika kullanıma imkan sunması. Araç için kullanılan batarya 500 mAh Li-Po gücünde bulunuyor ve bu pil 1 saatte tam şarj oluyor.

Araç Xiaomi üretimi olsa da ön tarafta Suzuki logosu bizi karşılıyor. Şirketin kendi logosu ise arka kısımda bulunan stepneye eklenmiş. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, Jimny’nin Xiaomi RC fiyatı ise bugün Çin’de 59,99 dolar (vergi hariç 411 TL) ön sipariş için açıklandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.