DOLAR 32,5657
EURO 34,7157
ALTIN 2.488,97
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Xiaomi Pocophone F1 Türkiye’de satışa çıkıyor

08.10.2018
A+
A-

Snapdragon 845 işlemcisi ile donatılan Pocophone F1, 6 GB RAM ve 64 GB dahili hafıza ile geliyor. 6.18 inç boyutlu IPS LCD ekranda Full HD+ ekran çözünürlüğü sunuyor.

Pocophone F1, arka tarafında f/1.9 diyafram açıklığı sunan, 1/2.55 inç sensör boyutuna sahip, 12 Megapiksel ana kamera ve f/2.0 diyafram açıklığı sunan 5 Megapiksel çözünürlüklü derinlik sensörü görevi gören ikinci kamera kullanılıyor. Telefonun ön kısmında ise f/2.0 diyafram açıklığına sahip olan 20 Megapiksel çözünürlük selfie kamerası var.

Android 8.1 Oreo işletim sistemi ve Pocophone için özelleştirilen MIUI 9.6 arayüzü ile üretilen telefon, tam 4000 mAh kapasiteli, oldukça büyük bir bataryaya sahip.

Xiaomi Mi Store Türkiye mağazasını gezdik!

Xiaomi’nin Türkiye’deki ilk resmi mağazası nihayet açılıyor. Mağazanın içine girdik ve sizleri nelerin beklediğini görüntüledik. Sizler için Xiaomi Mi Store Türkiye mağazasını gezdik!

Xiaomi Pocophone F1 Türkiye’de satışa çıkıyor

Pocophone F1, Xiaomi’nin resmi mağazası olan Mi Store’da 9 Ekim Salı gününde satışa çıkacak. Vadi İstanbul’daki Mi Store mağazasında satılacak olan telefonun fiyatı ise 3499 TL olarak belirlendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.