DOLAR 32,1780
EURO 35,0763
ALTIN 2.472,76
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Xiaomi Pocophone F1 performansıyla büyüleyecek!

12.08.2018
A+
A-
Sony’den Android Pie sürprizi!

Sony bugün yapmış olduğu açıklamayla kullanıcılarına Android Pie güncellemesi müjdesini verdi. Yeni güncellemeyi alacak olan Sony modelleri de belli oldu.

Xiaomi’nin yeni akıllı telefonu Pocophone F1′in teknik özellikleri şekillenmeye devam ediyor. Göstereceği performansla dikkatleri üzerine toplayacak olan modelin, hangi işlemciden güç alacağı netlik kazandı.

Daha önceden yapılan sızıntılarla, yeni modelin Snapdragon 845 işlemcisinden güç alacağı iddia edilmişti. Bugün ise Pocophone Global hesabı üzerinden, yeni telefonda yer alacak işlemci hakkında ortaya atılan söylentiler doğrulandı.

En uygun fiyatlı Snapdragon 845 işlemcili telefon olacak olan Pocophone F1, performansıyla oldukça dikkat çekecek. Teknoloji devininde yayınlamış olduğu paylaşımlarla performans konusu üzerinde oldukça durulduğunu da görmekteyiz.

Yayınlanan son raporda Avrupa ve Hindistan için iki farklı versiyonu bulanacak olan Pocophone F1, 6 ve 8 GB RAM seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacağı da belirtildi.

Xiaomi Pocophone F1 fiyatı nasıl olacak?

Merakla beklenilen Pocophone F1 fiyatı ise oldukça iddialı. Bir e-ticaret sitesinde ortaya çıkan Xiaomi Pocophone F1 fiyatı 1999 RON olarak gözüküyor. Yani yaklaşık olarak 500 dolar olması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.