DOLAR 32,2537
EURO 35,0935
ALTIN 2.464,68
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Xiaomi Pocophone F1 kamerası nasıl olacak?

29.07.2018
A+
A-

Bluetooth SIG listesi üzerinden Xiaomi Pocophone F1 özellikleri detaylandı. Buna göre akıllı telefonun daha önceki sızıntılarda olduğu gibi Qualcomm Snapdragon 845 mobil platformundan gücünü alacağı bir kez daha onaylandı. Ek olarak, sıvı soğutma sistemi ile hızlı işlem gücünün sürekli üst düzey performans sağlamasına da yardımcı olunacak.

Şimdi ise Pocophone F1 kamerası neler sunuyor ona bakalım. Buna göre cihazda 1.4 µm büyük piksel ve çift piksel otomatik odaklanmalı 12 Megapiksel + 5 Megapiksel çift arka kameraya yer verilecek. Selfie kamerası ise 20 Megapiksel çözünürlüğünde olacak ve Super Pixel teknolojisine destek sağlayacak. Bu teknolojide dört pikselin bilgileri karıştırılarak bir büyük piksel ortaya çıkartılıyor. Bu da fotoğraftaki gürültünün azalmasına, daha fazla ışık yakalanmasına ve fotoğraf kalitesinin artışına katkı sağlıyor.

Cihazda ayrıca kızılötesi aydınlatıcı ve kızılötesi kamera sunularak kullanıcıların yapay zekalı yüz kilidi açma özelliğinden faydalanması sağlanacak. Yani karanlık koşullarda bile yüzünüzle cihaz kilidini kolaylıkla açabileceksiniz.

Xiaomi POCOPHONE videosu ortaya çıktı!

Xiaomi’nin geçtiğimiz günlerde ilk defa karşımıza çıkan modeli POCOPHONE bir video ile yeniden gündemimizde. Peki Xiaomi POCOPHONE bize neler sunuyor?

Ürünün 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama kapasiteli modelinin 420 avro, 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama kapasiteli modelinin 460 avro fiyatla satılması bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.