DOLAR 32,3592
EURO 34,7068
ALTIN 2.390,95
BIST 10.158,20
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Xiaomi modelleri Hepsiburada’da indirimde! Hepsiburada indirim kampanyalarıyla tüketicilerin satın alacakları ürüne fazla daha yerinde fiyatlarla kavuşmasına…

03.07.2020
A+
A-

Xiaomi’nin 2020 yılında dikkat çeken çoğu telefon modeli mevcut. Natürel bunların başında Xiaomi Mi Note 10 Lite, Xiaomi Note 9 ve Xiaomi Note 9 Pro modellerini sayabiliriz. Eğer yakın süre içinde Xiaomi’nin 2020 model ailesinden yeni bir akıllı telefon satın almayı planlıyorsanız, Hepsiburada’nın yerinde fiyatlı seçeneklerine göz atmayı dikkatsizlik etmeyin!

Derhal gelin modellere ve bu modellerin özelliklerine yakından bakalım.

Xiaomi Mi Note 10 Lite fiyatı ve özellikleri

2020 yılında ülkemizde satışa çıkan Mi Note 10 Lite, şu sıralar maksimum alaka görebilen zeki telefonlar arasında birincil sıralarda yer alıyor. Telefonu buraya veya aşağıdaki görsele tıklayarak Hepsiburada üzerinden yerinde fiyat ile satın almanız olası.

Xiaomi Mi Note 10 Lite, önü ve arkası Gorilla Glass 5 ile korunan bir camla geliyor. 204 gram ağırlığındaki telefon, 9.7 mm kalınlığa sahip. Telefonun ekranı 6.47 inç büyüklüğünde. Telefonun içerisinde işlemci olarak Snapdragon 730G işlemcisini görüyoruz. Bu 8 çekirdekli işlemci, telefonun performansında büyük rol oynuyor. Telefon genellikle seri bir deneyim vaat ediyor. Bu işlemci ile beraber kullanıcılara 64 ve 126 GB depolama alanlarında 6 GB RAM sunuluyor.

Telefonun ana kamerası 64 megapilsel çözünürlüğünde ve f/1.9 diyafram değerine sahip. Geriye Doğru kalan kameralardan geniş açılı kamera 8 megapiksel çözünürlüğünde ve f/2.2 diyafram değerine sahip, makro kamera 2 ve son kamera olan derinlik algılayıcısı kamera da 5 megapiksel çözünürlüğe ve f/2.4 diyafram değerine sahipler. Ön kamera ise 16 megapiksel çözünürlüğünde, f/2.5 diyaframa sahip bir bedel ile karşımıza çıkıyor.

Son olarak telefonun 5.260 mAh‘lik bir bataryadan beslendiğini ve telefonun 30W gücünde bir adaptörle yük olduğunu söyleyelim.

Xiaomi Redmi Note 9 fiyatı ve özellikleri

Xiaomi’nin Redmi Note serisi model ailesinin en yeni modelleri de yerinde fiyatlarla satın alınabiliyor demiştik. Xiaomi Redmi Note 9 modelini satın edinmek için buraya veya aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

Cihazın 6.53 inç büyüklüğündeki LCD ekranı Full HD+ yani 2340×1080 piksel çözünürlük sunuyor. Gorilla Glass 5 ile karşımıza çıkan ve 450 nit parlaklığa ulaşan bu ekranda parmak izi okuyucu yer almıyor.

Xiaomi Redmi Note 9 kutusundan çıkıyor!

Xiaomi Redmi Note 9 kutu açılışı ile  Xiaomi Redmi Note 9 özellikleri neler kısa bir görüş atıp ilk hislerimizi söylüyoruz.

4 GB’a değin RAM ve 128 GB’a değin depolama ile kullanıcıların karşısına çıkan Redmi Note 9, MediaTek Helio G85 işlemciden kuvvet alıyor.

Redmi Note 9’un arka tarafında 48 Megapiksel çözünürlüğünde f/1.79 belli başlı kamera yer alıyor. Bu kameraya 8 Megapiksel f/2.2 ultra geniş açısal ve 2 Megapiksel makro kameranın yanı sıra 2 Megapiksel f/2.4 derinlik algı sensörü eşlik ediyor. Cihazın 13 Megapiksel çözünürlüğündeki ön kamerası portre ve panorama modlarının yanı sıra yüz kilidi desteğine sahip.

Cihazın 5020 mAh kapasiteli bataryası, 18W seri sorumluluk desteğine sahip.

Xiaomi Redmi Note 9 Pro fiyatı ve özellikleri

Son olarak Xiaomi Note 9 Pro modeli de yerinde fiyat ile satın alınabilen telefonlar arasında yer alıyor. Telefona sahip elde etmek için de buraya ya da aşağıdaki görsele tıklayabilirsiniz.

6.67 inçlik 1080 x 2340 piksel çözünürlük sunan bir ekrana sahip telefon, 20:9 ekran oranıyla geliyor. LCD ekran, kameralar ve arka kısım Gorilla Glass 5 ile korunuyor.

Note 9 Pro, gücünü Snapdragon 720G işlemciden alıyor. Telefon; 4GB RAM/64 GB dahili depolama ve 6 GB RAM/128 GB dahili depolama seçeneklerine sahip.

Kamera tarafında ise bizi 48 Megapiksel çözünürlüğünde asıl kamera karşılıyor. Asıl kameraya, 8 Megapiksel çözünürlüğünde 8 Megapiksel çözünürlüğüde ultra geniş açısal lens, 5 Megapiksel çözünürlüğünde makro lens ve 2 Megapiksel çözünürlüğünde derinlik sensörü eşlik ediyor. Samsung GM2 asıl kamera f/1.79 diyafram değerine ve 1/2.25″ algılayıcı büyüklüğüne sahip. 119 derece açı ile fotoğraf çekebilen ultra geniş açılı lensin diyafram değeri ise f/2.2.

Önde ise 6 Megapiksel çözünürlüğünde tek kamera kullanılıyor.

5.020 mAh’lik bataryadan beslenen telefonda 18W çabuk sıkıntı desteğine sahip.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.