DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 20°C

Xiaomi Mi Store Türkiye mağazasını gezdik!

14.09.2018
A+
A-

Xiaomi’nin ilk resmi satış mağazası Mi Store, İstanbul’da Vadi İstanbul’da, teknoloji tutkunlarına hizmet vermek üzere hazır durumda. 16 Eylül Pazar günü saat 13:00’da açılacak olan mağazaya gittik. Basın mensupları için yapılan ön gösterim sırasında, mağazayı sizler için gezdik ve neler olduğuna yakından baktık.

Xiaomi Mi Store mağazasında neler var?

Xiaomi’nin Vadi İstanbul’da açacağı ilk mağaza, akıllı telefonlar, dizüstü bilgisayarlar, akıllı ev elektroniği, akıllı televizyonları, kablosuz hoparlör modelleri, drone, powerbank modelleri ve daha pek çok ürün sizleri bekliyor.

Xiaomi Redmi 5 inceleme! – Hediyeli video!

Xiaomi Redmi 5 modelinin inceleme videosu ile karşınızdayız! bu videomuzda, Redmi 5’i nasıl kazanacağınızı da sizlere anlatıyoruz! Xiaomi Redmi 5 inceleme videomuzda telefonun öne çıkan özelliklerini yorumladık!

Mi Store açılışına özel hediye ve fırsatlar sizleri bekliyor!

16 Ağustos Pazar günü saat 13:00’da açılacak olan Xiaomi Mi Store açılışında, alışverişe ve mağazayı ziyarete gelenleri hediyeler ve fırsatlar bekliyor. Mi Store’dan alışveriş yapan teknoloji tutkunları, birinci üründe yüzde 15, ikinci üründe yüzde 20 ve üçüncü üründe yüzde 30 gibi dikkat çeken indirimlerden faydalanacak.

Xiaomi Mi A2 ön inceleme – Xiaomi resmen Türkiye’de!

Xiaomi Mi A2 ön inceleme videosu ile karşınızdayız. Xiaomi’nin Temmuz ayında duyurmuş olduğu orta segmentin iddialı telefonu Mi A2 elimizde!

Mağazayı görmek isteyenler için de dikkat çekici hediyeler var. Vadi İstanbul’daki mağazayı ziyarete gelen ilk 100 kişiye Xiaomi Mi Band 2 akıllı bileklik, ikinci 100 kişilik gruba ise Xiaomi marka powerbank hediye edilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.