DOLAR 32,4652
EURO 34,8281
ALTIN 2.452,43
BIST 9.891,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Xiaomi Mi Mix 3 işlemcisi belli oldu!

11.10.2018
A+
A-

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklama ile birlikte Xiaomi Mi Mix 3 çıkış tarihi, 15 Ekim olarak açıklanmıştı.

Çerçevesiz ekranıyla ön plana çıkacak olan Mix 3’ün tanıtılmasına sayılı günler kalmışken, yeni amiral gemisinin işlemcisi hakkında yapılan bir iddia gündeme bomba gibi düştü.

Xiaomi Pocophone F2 mi geliyor?

Xiaomi’nin en çok ilgi gören telefonlarından biri olan Xiaomi Pocophone F1 başarılı satış rakamlarının ardından, yoluna Xiaomi Pocophone F2 ile devam edeceği iddia ediliyor.

Paylaşılan raporda Çin’deki popüler arama motoru Sogou’da ‘‘ Xiaomi Mi Mix 3” anahtar kelimesi ile arama yapıldığı zaman yeni tanıtılacak telefonun lansman tarihi için bir geri sayım sayacı ve bazı teknik özellikleri kullanıcıları karşıladığı belirtiliyor.

Fakat arama motorundaki en dikkat çeken detay ise yeni Mi Mix 3 modelinin Qualcomm’un henüz resmi olarak lanse etmediği Snapdragon 855 ( Snapdragon 8150) işlemcisinden gücünü alıyor olması. Bu da şu anlama geliyor ki, Snadpragon 855 işlemcisi ile piyasaya sunulacak olan ilk akıllı telefon Mix 3 olacak.

Bu sayfada ayrıca yeni amiral gemisinin önemli teknik özellikleri de yer alıyor. Sogou’da yer verilen özelliklere göreyse Mi Mix 3 modelinin 8 GB RAM’a ve 256 GB dahili hafızaya sahip olduğunu görmekteyiz. 6.4 inç boyutundaki çerçevesiz ekranın üzerine kurulacak olan Mix 3, ekran gövde oranıyla da ön plana çıkıyor.

Xiaomi’nin yeni amiral gemisinde  ayrıca, çift arka kamera kurulumuna da yer verilecek. Bu kameralar ise 16+ 12 Megapiksellik çözünürlük değerine sahip olduğunu da Sagou’da paylaşılan detaylardan görmekteyiz. Merakla beklenen cihazın ön tarafında ise 20 Megapiksellik bir kamerada kullanıcıları karşılayacak.

İddia: Xiaomi Mi Mix 3 Snapdragon 855 ile gelecek!

Xiaomi, yeni amiral gemisinde Snapdragon 855 işlemcisine yer vererek hayranlarına büyük bir sürpriz yapmayı hedefliyor.  Qualcomm’un yakın zaman içerisinde açıklayacağı yeni amiral gemisi işlemcisini kullanacağı tahmin edilen Mix 3 adından oldukça söz ettirecek.

Hem performansı hemde teknik özellikleri ile ön plana çıkacak olan Mi Mix 3 işlemcisi hakkında henüz yetkililerin resmi bir açıklamada bulunmadığını belirtmekte yarar var.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.