DOLAR 32,5952
EURO 34,7918
ALTIN 2.497,68
BIST 9.454,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Xiaomi Mi A2 Lite sahiplerine güncelleme müjdesi!

28.11.2018
A+
A-

Bildiğiniz üzere Xiaomi geride bıraktığımız ay Mi A2 ve Mi A2 Lite modellerini ülkemizde satışa sunmuştu. Uygun fiyatıyla kullanıcıların dikkatini çeken Mi A2 Lite için kullanıcılarına sonunda muradına erdi. Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte, Söz konusu bu akıllı telefonları ile birlikte stok Android deneyimini kullanıcılarına sunan teknoloji devi, Mi A2 Lite kullanıcıları için Android 9 güncellemesi dağıtılmaya başlandı.

Fakat şunu da belirtmemiz gerekiyor ki, yeni güncellemenin şimdilik ilk etapta Polonya gibi belli başlı bölgelerdeki kullanıcılara ulaşmış durumda. İlerleyen günlerde ise yeni güncellemenin kademeli olarak ülkemizdeki kullanıcılara da sunulması bekleniyor.

Yaklaşık olarak 1 GB boyutundaki, Xiaomi Mi A2 Lite Andoid Pie güncellemesi ile birlikte birçok önemli özellikte kullanıcılara sunuldu. Yeni güncelleme ile birlikte gelen özelliklere gelin, yakından bakalım.

Xiaomi Mi A2 Lite Android Pie ile hangi özelliklere sahip olacak?

Android 9.0 ile birlikte yapay zekanın da yardımıyla Mi A2 Lite ile birlikte kullanıcılara daha akıllı, daha basit ve kullanıcılar için daha kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuluyor. Yeni özellikler arasında ekran çıkıntıları için dahili destek, yenilenen Hızlı Ayarlar paneli bulunuyor. Yeni bildirim özellikleri, bildirimlerdeki mesajlara yanıtlama ve akıllı yanıtlar da dikkat çekiyor.

Parmak izi doğrulama için güçlendirilmiş kullanıcı arayüzü, gizlilik geliştirmeleri, uygulamaların arka planda yaptıklarının yönetimi de yenilikler arasında.

Adaptif Batarya ve Adaptif Parlaklık ve Uygulama Aksiyonları ile Uygulama Dilimleri de yine kullanıcıların deneyimini çok daha ileri seviyeye taşıyacak. Dijital Sağlık özellikleri ise cihazınızla ne kadar zaman harcadığınızı yönetmeniz noktasında yardımcı olacak.

Xiaomi Mi A2 Lite özellikleri neler sunuyor?

Mi A2 Lite ise 5.84 inç 1080p+ çözünürlükte 19:9 görüntü oranına sahip ekran ile birlikte gelirken üründe ekran çıkıntısı bulunuyor. Gücünü Qualcomm Snapdragon 625 mobil platformundan alan ürün, 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama ile 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanına sahip iki farklı seçeneğe sahip. Satışa çıkacak versiyonsa 4 GB’lik ve 64 GB depolama alanına sahip olan model.

Xiaomi Mi A2 ve A2 Lite özellikleri ve fiyatı

Fiyat ve performans anlamında yine agresif olarak karşımıza çıkan Xiaomi Mi A2 ve Xiaomi Mi A2 Lite sonunda resmi olarak tanıtıldı. İşte, Xiaomi Mi A2 Lite ve Xiaomi Mi A2 özellikleri.

Cihazda microSD kart ile kapasite artırımı gerçekleştirmeniz mümkün. Ürün tabii ki yine Android One tabanlı olarak kutudan çıkıyor.Çift arka kamera 12 Megapiksel + 5 Megapiksel sensörlerden oluşuyor. Selfie kamerası ise 5 Megapiksel çözünürlüğünde. 4,000 MAh bataryası bulunan ürün 8.8 milimetre kalınlığında.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.