DOLAR 32,5541
EURO 34,7341
ALTIN 2.491,66
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Xiaomi Mi 9 özellikleri ve tasarımı sızdırıldı!

13.11.2018
A+
A-

Xiaomi’nin özellikleri ve tasarımıyla oldukça büyük ses getirmeyi başardığı Mi 8 modelinin ardından, teknoloji devi yeniden oldukça iddialı bir cihazla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Yapmış olduğu isabetli sızıntılarıyla tanınan Ben Geskin bu sefer ise Xiaomi’nin yeni amiral gemisi Mi 9 özellikleri ve tasarımı ile yapmış olduğu sızıntıyla gündeme geliyor. Geskin bugün paylaşmış olduğu rapor ile birlikte amiral gemisinde bizi hangi teknik özelliklerin ve nasıl bir tasarımın bekleyeceğini gözler önüne serdi.

Ben Geskin‘in yapmış olduğu sızıntıya göre, merakla beklenen Mi 9’un su damlası olarak adlandırılan ekran çentiğine sahip olacak. Bir önceki model olan Mi 8’ kıyasla oldukça ince ekran çerçevelerine sahip olan yeni amiral gemisi, tasarımıyla da çok konuşulacak.

Neredeyse çerçevesiz bir ekran tasarımı anlayışına sahip olan Mi 9, 6.4 inç boyutundaki AMOLED bir ekranın üzerine kurulacak. İşlemci tarafında ise yeni Mi 9, Qulcomm’un henüz resmi olarak lanse etmediği Snapdragon 8150 işlemcisinden gücünü alacak.

Xiaomi Mi 8 özellikleri ve fiyatı!

Xiaomi 8. yılında çok özel bir akıllı telefon modelini bizlerle buluşturdu. Xiaomi Mi 8 özellikleri ve fiyatı noktasında bizlere neler sunuyor? İşte Xiaomi’nin yeni amiral gemisi hakkında bilmeniz gerekenler!

Söz konusu bu işlemciye ise Mi Mix 3 modelinde olduğu 6, 8 ve 10 GB olmak üzere üç farklı RAM kapasitesi eşlik edecek. Her yönden iddialı özelliklere sahip olan amiral gemisi, toplamda üçlü kamera kurulumuna da ev sahipliği yapacak. Ben Geskin bu kısımda ise, Xiaomi’nin yeni amiral gemisinin ana kamerasının 48 megapiksel çözünürlük değerine sahip olacağını da özellikle belirtiyor.

7 nm Snapragon 8150 işlemcisine ve üçlü kamera kurulumuna ise , 3700 mAh büyüklüğündeki bir batarya güç vereceği belirtiliyor.  Bunun haricinde ise Hızlı Şarj 5.0 ve kablosuz şarj desteğine de sahip olacağı ön görülen Mi 9, kısacası gümbür gümbür geliyor.

10 GB RAM’li Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri!

Merakla beklenen Xiaomi Mi Mix 3 sonunda resmi olarak duyuruldu. Özellikleri ve tasarımıyla ön plana çıkmayı başaran Mi Mix 3 tüm dengeleri bozmaya geliyor. İşte Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri ve fiyatı!

Her yönüyle dikkat çekmeyi hedefleyen Xiaomi’, henüz bugün yayınlanan rapor hakkında resmi bir açıklamada bulunmadı. Ancak ilerleyen günlerde oldukça merak edilen amiral gemisi hakkında daha detaylı bilgilerin gün yüzüne çıkartılacağı da ön görülüyor. Peki, siz bu özellikler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce, yeni amiral gemisi hangi özellikler ile bizleri gelir? Yorumlarınızı bekliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.