DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Xiaomi Mi 9 özellikleri ortaya çıktı!

06.11.2018
A+
A-

Xiaomi’nin özellikleri ve tasarımıyla oldukça büyük ses getirmeyi başardığı Mi 8 modelinin ardından, teknoloji devi yeniden oldukça iddialı bir cihazla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Xiaomi Mi 8 özellikleri ve fiyatı!

Xiaomi 8. yılında çok özel bir akıllı telefon modelini bizlerle buluşturdu. Xiaomi Mi 8 özellikleri ve fiyatı noktasında bizlere neler sunuyor? İşte Xiaomi’nin yeni amiral gemisi hakkında bilmeniz gerekenler!

Rapora göre Xiaomi Mi 9,  Snapdragon 8150 işlemcisi ile piyasaya sunulacak olan ilk akıllı telefon olacağı iddia edildi.

GizmoChina tarafından aktarılan bilgilere göre, 2019’un ilk çeyreğinde tanıtılacağı belirtilen Mi 9 modelinin, henüz lanse edilmeyen Snapdragon 8150 işlemcisinden gücünü alacak. Bunun ile birlikte son yılların trendi haline gelen çoklu kamera kurulumuna da ev sahipliği yapacak olan, Xiaomi Mi 9‘da toplamda 48 MP değerinde  üçlü kamera kurulumu da bizleri karşılayacak.

Xiaomi Mi 9 özellikleri

Bunun haricinde ise Mi 9 modelinin, 6  veya 8 GB RAM kapasitesi ile satışa sunulacağı da ön görülüyor. Burada en dikkat çeken detay ise, Mi 9 modelinin 10 GB RAM’lı özel bir versiyonuyla da gelecek olması. Tıpkı Xiaomi Mi Mix 3 modellerinde olduğu gibi benzer bir strateji izleyecek olan teknoloji devi, akıllı telefon pazarında rakiplerini her konuda geride bırakmak istiyor.

10 GB RAM’li Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri!

Merakla beklenen Xiaomi Mi Mix 3 sonunda resmi olarak duyuruldu. Özellikleri ve tasarımıyla ön plana çıkmayı başaran Mi Mix 3 tüm dengeleri bozmaya geliyor. İşte Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri ve fiyatı!

Raporda paylaşılan diğer detaylarda ise, Mi 9 modelinin AMOLED bir ekranın üzerine kurulacağı belirtiliyor.  Ayrıca, söz konusu amiral gemisinde ekranın altına entegre edilmiş bir parmak izi okuyucusu da kullanıcıları karşılayacak.

Her yönüyle dikkat çekmeyi hedefleyen Xiaomi’nin, henüz bugün yayınlanan rapor hakkında resmi bir açıklamada bulunmadığını da belirtmekte yarar var. Peki, siz bu iddialar hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Xiaomi Mi 9 özellikleri nasıl olur? Düşüncelerinizi yorum kısmından aktarabilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.