DOLAR 32,3526
EURO 34,8556
ALTIN 2.390,09
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Xiaomi Mi 9 için heyecan verici gelişme!

06.12.2018
A+
A-

Xiaomi‘nin Başkanı Lin Bin yapmış olduğu açıklama ile birlikte müjdeli haberi kullanıcılarına aktardı. Lin Bin’in açıklamasına göre Xiaomi 48 MP kameralı telefon ile 2019 yılı içerisinde kullanıcılarının karşısına çıkacağını belirtti.

AnTuTu Kasım ayının en iyi telefonlarını açıkladı!

AnTuTu her ay olduğu gibi Kasım ayı içinde en güçlü Android modellerin yer aldığı listeye yayınladı. İşte Çinli markaların üstün olduğu Kasım ayının en iyi telefonları!

Bu konuda oldu oldukça kararlı ve rakiplerine karşı iddialı olduklarını vurgulayan CEO, Huawei’nin Mate 20 Pro ve P20 Pro modellerinde yer lan 40 Megapiksellik kameralarına rakip 48 Megapiksel değerindeki kamerasıyla birlikte rakip olacaklarını ön görüyor.

Henüz söz konusu akıllı telefonun modeli sır gibi saklanıyorken, şirkete yakın kaynaklarca gelen bilgiler doğrultusunda bu akıllı telefonun Xiaomi Mi 9 olacağı tahmin ediliyor.

Ayrıca bir diğer iddiaya göre teknoloji devinin önümüzdeki yıl kullanıma sunacağı söz konusu 48 MP‘lik kamera sensörünün Sony IMX586 veya geçtiğimiz Ekim ayında tanıtılan Samsung Bright GM1  olarak gösteriliyor.

Şimdilik söz konusu bu gelişme hakkında tüm bildiklerimiz bunlarla sınırlı olduğunu da belirtelim. Fakat haberin başında da belirtiğimiz gibi söz konusu bu modelin CES 2019 veya MWC 2019 etkinliğinde tanıtılacağı tahmin edilen Xioami Mi 9 olarak gösteriliyor.

Xioami Mi 9 özellikleri nasıl olacak?

GizmoChina tarafından aktarılan bilgilere göre, 2019’un ilk çeyreğinde tanıtılacağı belirtilen Mi 9 modelinin, geçtiğimiz saatlerde lanse edilen Snapdragon 855 işlemcisinden gücünü alacak. Bununla birlikte son yılların trendi haline gelen çoklu kamera kurulumuna da ev sahipliği yapacak olan, Xiaomi Mi 9‘da toplamda 48 MP değerindeki üçlü kamera kurulumu da bizleri karşılayacak.

Bunun haricinde ise Mi 9 modelinin, 6  veya 8 GB RAM kapasitesi ile satışa sunulacağı da ön görülüyor. Burada en dikkat çeken detay ise, Mi 9 modelinin 10 GB RAM’lı özel bir versiyonuyla da gelecek olması. Tıpkı Xiaomi Mi Mix 3 modellerinde olduğu gibi benzer bir strateji izleyecek olan teknoloji devi, akıllı telefon pazarında rakiplerini her konuda geride bırakmak istiyor.

Raporda paylaşılan diğer detaylarda ise, Mi 9 modelinin AMOLED bir ekranın üzerine kurulacağı belirtiliyor.  Ayrıca, söz konusu amiral gemisinde ekranın altına entegre edilmiş bir parmak izi okuyucusu da kullanıcıları karşılayacağı da özellikle vurgulanıyor.

10 GB RAM’li Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri!

Merakla beklenen Xiaomi Mi Mix 3 sonunda resmi olarak duyuruldu. Özellikleri ve tasarımıyla ön plana çıkmayı başaran Mi Mix 3 tüm dengeleri bozmaya geliyor. İşte Xiaomi Mi Mix 3 özellikleri ve fiyatı!

Her yönüyle dikkat çekmeyi hedefleyen teknoloji devi, henüz bugün yayınlanan rapor hakkında resmi bir açıklamada bulunmadı. Ancak ilerleyen günlerde oldukça merak edilen amiral gemisi hakkında daha detaylı bilgilerin gün yüzüne çıkartılacağı da ön görülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.