DOLAR 32,5243
EURO 34,8093
ALTIN 2.492,09
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Xiaomi Mi 8 Youth Edition tasarımı ile büyülüyor!

17.09.2018
A+
A-

Xiaomi Mi 8 Youth Edition hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor.  Hatırlayacağınız üzere, Xiaomi’nin Mi 8 serisine iki yeni akıllı telefon modelini daha ekleyeceğini geçtiğimiz günlerde sizlere duyurmuştuk.

Bugün yaşanılan gelişme ile birlikte uygun fiyatlı Xiaomi Mi 8 Youth Edition tasarımı gözler önüne seren bir görsel paylaşıldı.

Paylaşılan görselle birlikte yeni modelin arka paneli gün yüzüne çıktı. Resimde gördüğünüz gibi arka panelde bizleri çift arka kamera ve parmak izi okuyucusu karşılayacak. Xiaomi Mi 8 SE modeline nazaran daha uygun fiyat etiketiyle satışa sunulacak olan Youth Edition oldukça iddialı geliyor.

Geçtiğimiz günlerde TEENA üzerinde gün yüzüne çıkan Xiaomi Mi 8 Youth Edition modelinin teknik özellikleri belli olmuştu. Sızdırılan bilgilere göre, 6.26 inç büyüklüğündeki çentikli ekranı 2280×1080 piksel çözünürlük sunan Mi 8 Youth Edition, gücünü Qualcomm’un Snapdragon 710 işlemcisinden alacağı belirtilmişti.

10 nm fabrikasyon süreci ile üretilen ve 2.2 GHz hızında çalışan SD710, sekiz adet Kryo 360 işlemci çekirdeğine ve Adreno 616 grafik birimine ev sahipliği yapacak.

6 GB RAM’e ve 64 GB depolama alanına sahip olan telefonun arka tarafında, 12 Megapiksel çözünürlüğünde ana / 2 veya 5 Megapiksel çözünürlüğünde ikinci kamera yer alacak. Önde yer alan 24 Megapiksellik kamera ise dikkat çekiyor.

3350 mAh kapasiteli bir bataryadan beslenecek olan telefonun hızlı şarj desteği bulunacak. İşletim sistemi ve kullanıcı arayüzü açıklanmamış olsa da, telefonun Android Oreo işletim sistemi ve MIUI 9.6 ile kutudan çıkması bekleniyor. Son olarak ise yeni modelin 293 dolar fiyat etiketiyle satışa sunulması ön görülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.