DOLAR 32,2039
EURO 35,0603
ALTIN 2.471,45
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 23°C

Xiaomi başkanı, Mi Max 3’ün özelliklerini paylaştı!

18.07.2018
A+
A-

Geçtiğimiz gün Xiaomi CEO’su Lei Jun, uzunca bir süredir gündemimizi meşgul eden devasa ekranlı Mi Max 3 modeline ait resmi bir görsel paylaşmıştı. Bugün ise Xiaomi başkanı Lin Bin modele ait özelliklerin yer aldığı bir resmi görsel paylaştı.

Bu görsele göre Mi Max 3, 6.9 inç büyüklüğünde 18:9 bir ekran ile gelecek. Quick Charge 3.0 destekli 5500 mAh bataryadan gücünü alacak olan modelde, 14 nm üretim mimarisine sahip Snapdragon 636 işlemcisi kullanılacak.

12 Megapiksel ve 5 Megapiksellik arka kameranın yer alacağı Mi Max 3 modelinde 8 Megapiksellik ön kamera konumlandırılacak. Kamerada artık vazgeçilmezimiz olan yapay zeka desteği ve portre modlarının bulunduğunu da söylemeden geçmeyelim.

İlk defa Mi 8 modelin kullanılan çift GPS özelliğinin Mi Max 3 modelinde de yer alabileceği söylentiler arasında yer alıyor.

Diğer taraftan modelin birde Snapdragon 710 ile çalışan bir üst sürümünün daha olacağı iddia ediliyor. Ancak bu konuda elimizde net bir bilgi mevcut değil.

4 ve 6 GB RAM seçeneklerinin bulunacağı Mi Max 3, 64 ve 128 GB dahili depolamaya sahip olacak. Paylaşılan bir resmi görsel ise modelin fiyatına gönderme yapıyor. Tahminlere göre, modelin en yüksek sürümünün, 1999 Yuan’ı geçmeyeceği yani 299 dolar seviyesinde bir fiyata sahip olacağı söyleniyor.

Mi Max 3 hakkındaki tüm resmi bilgilere ise 19 Temmuz tarihi itibariyle erişebileceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.