DOLAR 32,5241
EURO 34,7572
ALTIN 2.406,89
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Xiaomi ANC teknolojili bluetooth kulaklık onaylandı! İşte detaylar Birçok kablosuz kulaklık modeline sahip Xiaomi yeni kulaklıklar için ANC sertifikası aldı. İşte yeni…

03.08.2020
A+
A-

Xiaomi, çeşitli tasarımlara ve özelliklere sahip çok sayıda kulaklığıyla ön plana çıkmaya devam ediyor. Son zamanlardaki odak noktasını ise en yeni modeller Mi True Wireless 2 ve Mi True Wireless Basic olmak üzere, bunlara benzer TWS kulaklıklara kaydırıldı. Bununla birlikte, şirketin TWS kulaklıklarının hiçbirinde aktif gürültü önleme özelliği de bulunmuyor. Ancak yeni çıkan sızıntılara göre durum tamamen değişecek.

Xiaomi’nin yeni ANC teknolojisine sahip TWS kulaklığı bugün itibariyle Bluetooth sertifikasını aldı. Kısa süre içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen ürün, LYXQEJ05WM model numarası ile karşımıza çıktı. Yeni çıkacak TWS kulaklıklar Bluetooth 5.0 desteğiyle gelirken, SBC ve AAC ses kodeklerini de destekleyebilecek. Ayrıca IPX4 sertifikası ile suya ve toza dayanıklı olarak karşımıza çıkacak.

Yeni kulakiçi kulaklıkların ne zaman piyasaya sürüleceği net bir şekilde bilinmese de, Mi 10 Pro Plus gibi amiral gemisi bir telefonun yanında, yüksek profilli bir satışı hedefleyerek tanıtılabilir. Aktif gürültü önleme teknolojisine sahip kulaklıkların kısa süre içerisinde bütün detaylarıyla sızdırılacağı düşünülüyor. Gelişmeleri sizlerle paylaşıyor olacağız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.