DOLAR 32,5106
EURO 34,5587
ALTIN 2.490,62
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 18°C

Xiaomi akıllı dikiz aynası ile ödül aldı!

17.08.2018
A+
A-
Xiaomi Türkiye resmi olarak hizmete başladı!

Xiaomi Türkiye düzenlediği basın toplantısıyla artık resmi olarak ülkemizde hizmet vermeye başlıyor. Ayrıca Türkiye’de açılacak ilk Mi Shop için de tarih verildi!

Xiaomi akıllı dikiz aynası, kullanıcı arayüzü tasarımı sayesinde uluslararası tasarım ve iletişim tasarımı ödülleri veren Red Dot Design Award 2018’den ödül almış durumda. İlk olarak geçtiğimiz yılın Şubat ayında çıkışı gerçekleştirilen ürünün, bu yılın başlarında gelen geliştirilmiş versiyonu yapay zeka desteği ile öne çıkıyor.

145 dolar fiyat etiketine sahip olan ürün, 6.86 inç 1280 x 480 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran sunuyor. Akıllı dikiz aynasında havacılık sınıfı alüminyum bileşenler kullanılmış ve eşsiz termal kanatlarla soğutma verimliliği anlamında önemli geliştirmeler elde edilmiş.

Sony IMX291 görüntü sensörü ile düşük ışık koşullarında bile görüntü yakalama yeteneğine sahip ürün f/1.8 diyafram açıklığı ve 150 derece geniş açı detaylarına sahip. ADAS adlı gelişmiş sürücü asistanı sistemleri ön yüklü gelen ürün, çarpışma uyarı sistemi, öndeki araç ve yol çizigisi takibi için de destek sunuyor.

Xiaomi akıllı çöp kutusu hayatı kolaylaştırıyor!

Xiaomi akıllı çöp kutusu Townew hijyen meraklılarının oldukça hoşuna gidecek. Akıllı özellikleri ile dikkat çekmeyi başaran akıllı çöp kutusu, kullanıcıların çöp derdini en aza indiriyor.

Akıllı ürün çarpışma anının öncesini sonrasını da video olarak kaydedebiliyor. Bu videoları ister aynadan ister mobil uygulama üzerinden izlemek de mümkün. Bütünleşik yeni yapay zeka hoparlörü sesli komutları da destekliyor. Ses yükseltme düşürme veya video ya da fotoğraf çekme komutları verebileceğiniz ürün bu sayede kullanım kolaylığı getiriyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.