DOLAR 32,4050
EURO 34,7341
ALTIN 2.393,34
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Xbox klavye mouse desteğinin tarihi açıklandı!

11.11.2018
A+
A-

Xbox klavye mouse desteği sayesinde, oyuncular çok daha rahat bir şekilde oyun oynayabilecekler. Çoğu oyuncunun da düşüncesi olan FPS türündeki oyunların gamepadlerle oynanması gerçekten zor oluyor. Bu nedenle 14 Kasım’da gelecek yeni güncelleme sayesinde Xbox, klavye ve mouse desteğine kavuşacak.

14 Kasım’da 7 adet oyuna Xbox klavye mouse desteği gelecek!

Güncelleme 14 Kasım‘da hizmete giriyor. Hizmetin başlamasıyla birlikte şu an için 7 adet oyuna destek gelecek. Bu oyunlar; Fortnite, Bomber Crew, Deep Rock Galactic, Strange Brigade, Vermintide 2, War Thunder, X-Morph Defense. İlerleyen dönemlerde ise Children of Morta, DayZ, Minion Master, Moonlighter, Vigor, Warface ve Wargroove isimli oyunlara destek verilecek.

Bu hizmetin yanı sıra Microsoft‘un “Designed for Xbox” isimli bir program başlatacağını da belirtelim. Bu program eşliğinde Xbox’a özel klavye ve mouse setleri dizayn edilecek. Bu yeni programda Razer ile Microsoft’un özel anlaşma yaptığını ve Xbox’a özel ürünlerin Ocak ayında CES 2019 fuarında görücüye çıkacağını belirtelim.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.