DOLAR 32,3773
EURO 35,0541
ALTIN 2.326,75
BIST 9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Az Bulutlu
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cts 22°C
Paz 22°C
Pts 24°C
Sal 18°C

Workup ve Workup Agri’den 11 mezun

13.06.2022
A+
A-

İş Bankası’nın girişimcilik programları 11 yeni mezun verdi.

İş Bankası’nın ana destekçisi olduğu ve beş yıldır devam eden Workup Girişimcilik Programı’nın 9. dönem girişimleri ile ilk kez 2021 yılında başlatılan Workup Agri Girişimcilik Programı’nın 1. dönem girişimleri mezun oldu.

Etkinlikte, Workup programından mezun 6 girişim ve tarımı sürdürülebilir çözümlerle güçlendirmek amacıyla kurulan Workup Agri’nin ilk mezunları olan 5 girişim, iş modellerini ve izleyecekleri yol haritalarını yatırımcılar, girişimcilik ekosisteminden paydaşlar, İş Bankası ve iştiraklerinden yöneticilerle paylaştı.

35 WORKUP’LIYA 12 MİLYON DOLAR YATIRIM

Bu yıl beşinci yaşını kutlayan Workup Girişimcilik Programı’na toplam başvuru sayısı 14 bine yaklaştı. Workup Agri de dahil olmak üzere kabul edilen girişim sayısı 125 oldu, mezun sayısı 92’ye ulaştı. Bugüne kadar 35 Workup’lı girişim, program süresince veya sonrasında yaklaşık 12 milyon dolar yatırım aldı.

Etkinlikte yaptığı konuşmada, İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran,  “Türkiye’de eğer tarım üzerinden bir hikâye yaratılacaksa, tarım konusunda bir verimlilik artışı, sulama tekniklerinin daha iyi kullanılması, su kaynaklarının daha iyi korunması, üretim kalitesinin, verimliliğinin artırılması söz konusu olacaksa farklı disiplinlerin biraraya gelmesinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Bizim için beş girişimimizle ortak çalışmak ve ortak ürün piyasaya sürmek, üç girişimimizin ürünlerini satın almak ve onların referans müşterisi olmak gurur verici” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.